Fatih Terim'in Babel planı ortaya çıktı! İşte o plan...

01.07.2019 - 09:37 | Son Güncellenme: 01.07.2019 - 12:37

Fatih Terim'in Babel planı ortaya çıktı! İşte o plan...

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’nde mücadele verecek Galatasaray, transfer çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Sarı-kırmızılıların yeni transferlerinden Ryan Babel ile ilgili teknik direktör Fatih Terim’in planı ortaya çıktı. Terim’in planı ve detaylar haberde…

Fatih Terim'in Ryan Babel planı belli oldu

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in Babel planı belli oldu. Hollandalı oyuncunun transfer edilmesine karşın, Onyekuru’yu da isteyen Terim’in, tecrübeli futbolcusunu ikinci forvet gibi oynatmak istediği öğrenildi.

Terim, Ryan Babel'i 10 numara pozisyonda kullanabilir

Skorer'in haberine göre; Terim’in, Babel’in hücum bölgesinde farklı pozisyonlarda oynama kabiliyetinden dolayı ihtiyaca göre hareket edeceği, Onyekuru’nun yeniden kiralanması halinde de 10 numara pozisyonu da dahil olmak üzere çeşitli yerlerde görev almasının düşünüldüğü belirtildi.

Fatih Terim, hücumdaki etkinliğin Babel ile artacağı fikrinde

Tecrübeli futbolcunun bu nedenle transferini çok isteyen Terim’in, Babel’le beraber hücumdaki etkinliklerinin daha da artacağına inanıyor. Babel’in bonservisinin elinde olması ve kalitesi, “fırsat transferi” olarak değerlendirilmesine neden oldu.

Babel, yeni sezona damga vurmak istiyor

Ryan Babel ise Galatasaray'da yeni sezona damga vuran futbolculardan biri olmak istiyor. Ayağının tozuyla açıklamalar yapan Hollandalı yıldız, Galatasaray forması giyeceği için heyecanlı olduğunu dile getirmişti.

Babel Galatasaray'da ne kadar kazanacak?

Galatasaray, 32 yaşındaki Hollandalı futbolcu Babel ile 3 yıllık anlaşmaya varıldığını duyurmuştu. Babel'e her bir sezon için 2,5 milyon avro sabit ücret ile 2 milyon avro imza parası olmak üzere toplamda 9,5 milyon avro ödeneceği aktarıldı. (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler