Fatih Terim'in Falcao ve Adem Büyük planı!

28.02.2020 - 11:28 | Son Güncellenme: 28.02.2020 - 08:35

Fatih Terim'in Falcao ve Adem Büyük planı!

Galatasaray’da büyük beklentilerle gelen ve yaşadığı sakatlıklarla çokça konuşulan Radamel Falcao, Fenerbahçe ile oynanan ve 3-1 kazanılan derbide gol sevinci yaşamıştı. Falcao, Gençlerbirliği maçında ilk 11’de başlayacak mı? Teknik direktör Fatih Terim kararını verdi.

Fatih Terim’den Gençlerbirliği maçı öncesi analiz

Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim, Gençlerbirliği maçı öncesinde ekibiyle birlikte analiz yaptı.

Falcao ilk tercih, Adem’e hazır ol bildirimi

Fenerbahçe derbisinde Adem Büyük yerine Radamel Falcao’yu ilk 11’de oynayan Terim, Kolombiyalı golcünün performansından memnun kaldı. Terim, Büyük’ün de her an oynamaya hazır olması gerektiğini oyuncuya iletti.

Terim, Falcao’nun performansının artacağı düşüncesinde

Deneyimli teknik adam, Gençlerbirliği maçında da Radamel Falcao’yu ilk 11’de görevlendirmeyi düşünüyor. Terim, Falcao’nun bundan sonraki haftalarda performansını yükselteceğine inanıyor.

Kolombiya basını: ”Falcao, Galatasaray’ın en büyük gücü”

Bu arada Radamel Falcao’nun performansı ve Galatasaray kariyeri ülkesi Kolombiya’da da konuşuluyor. Patlamaya hazır bir volkan gibi olduğu belirtilen tecrübeli golcünün Beşiktaş ve Trabzonspor gibi ligin iddialı takımları karşısında Galatasaray’ın en büyük gücü olduğu vurgulanıyor.

Falcao, Galatasaray’da bu sezon kaç gol attı?

Radamel Falcao, Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve Şampiyonlasr Ligi maçları hesaba katıldığında 17 maçta 1055 dakika süre aldı ve 7 gole imza attı. (AJANSSPOR DETAY HABER)

Senin için hazırladığımız haberler