Fatih Terim'in sürprizi! Kalan 8 maçta...

08.06.2020 - 10:15 | Son Güncellenme: 08.06.2020 - 10:20

Süper Lig'de sezon, oynanacak 8 maçla birlikte sona erecek. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, son 8 maçta kadroda bazı değişiklikler yapmayı planlıyor. Deneyimli teknik adam, antrenmanların hırslı ismi Jesse Sekidika ile ilgili kararını verdi.

Fatih Terim'in sürprizi! Kalan 8 maçta...

Galatasaray'da gözler ligde oynanacak son 8 maça çevrildi. Teknik direktör Fatih Terim, Jesse Sekidika ile ilgili kararını verdi. Sekidika, kalan maçlarda oynayacak mı? İşte detaylar... 

Sekidika, koronavirüs döneminde çok çalıştı

Devre arasında Eskişehirspor’dan bedelsiz transfer edilen ama uyum problemi nedeniyle göze giremeyen Sekidika, o zaman yapamadığını şimdi yaptı. 23 yaşındaki kanat oyuncusu, Florya’daki hazırlık sürecinin en çalışkan isimleri arasında yer alarak dikkat çekti.

Fatih Terim'in gözüne girdi

Nijeryalı futbolcu, teknik direktör Fatih Terim'in gözüne girdi. Skorer'in haberine göre; Terim, Sekidika'nın bu enerjisinden kalan maçlarda faydalanmak istiyor.

Fatih Terim, son 8 maçta Sekidika'ya şans vermeyi düşünüyor

Sekidika’daki bu gelişimden dolayı Galatasaray’ın teknik patronunun 8 haftalık final periyodunda sürpriz tercihler yapabileceği konuşuluyor.

Sekidika bu sezon kaç maçta oynadı?

Genç futbolcu, Galatasaray formasıyla Süper Lig’de sadece Denizli, Kayseri ve Gençlerbirliği maçlarında toplam 14 dakika forma giydi. Nijeryalı yıldız adayı, kupada ise 160 dakika şans buldu.

Galatasaray'a Sekidika'nın maliyeti ne kadar?

Bonservis bedeli olmadan Galatasaray'a transfer edilen Sekidikaya, 2019-2020 sezonu için net 125 bin, 2020-2021 sezonundan itibaren 4 sezon boyunca net 250 bin avro sabit transfer ücreti ödeneceği ifade edilmişti. 

Senin için hazırladığımız haberler