Fazıl Say, Erol Bulut için konuştu: Sinirleniyorsun...

07.04.2021 - 12:55 | Son Güncellenme: 07.04.2021 - 14:03

Ünlü piyanist Fazıl Say, bir Fenerbahçe maçında sosyal medyaya düşen yastık fırlattığı görüntüler ve istifasını istediği Erol Bulut hakkında açıklamalarda bulundu. İşte Fazıl Say'ın açıklamaları...

Fazıl Say, Erol Bulut için konuştu: Sinirleniyorsun...

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçeliliğiyle bilinen dünyaca ünlü piyanist ve besteci Fazıl Say, Haber Global’de istifasını istediği Erol Bulut ve maçları seyredirken yaşadığı heyecan konusunda konusunda  açıklamalarda bulundu.

Fazıl Say'ın çıldırdığı görüntü (VİDEO)

Sosyal medyaya yansıyan ve Fenerbahçe'nin 1-0 kazandığı Trabzonspor deplasmanında son dakika kaçan golden sonra adeta çıldırdığı görüntüyü değerlendiren Say, "Sinirlendiğim oluyor tabiii. Biz Selçuk Yöntem ile maçları seyrederiz. O da olur. Pandemide insanlar eve takılmış. Maç çok önemli bir şeye dönüştü. Kim şampiyon olursa olsun.. Şu deşarj olmamız çok önemli bir şey. Çok insan benim durumumda" diye konuştu.

Fazıl Say, Erol Bulut'un istifasında etkili oldu mu?

Aileden Fenerbahçeli olduğunu belirten Say, sarı lacivertlilerin eski teknik direktörü Erol Bulut'a yaptığı istifa çağrısı için şöyle konuştu: 'Sinirleniyorsun. Yapıyorsun. Son şampiyonluktan bu yana bayağı süre geçti. Çok açız. Kıskanıyoruz Beşiktaş, Galatasaray'ı... Ali Koç da gelince bir umut oldu. Onu takım kurması zaman aldı. Bu sezon da üçüncü sezon oldu. İyi devam etmeyince duygular açığa çıktı."

"Ben kimsenin istifasında rol oynamak istemezdim. Benim yüzümden değil bu. İnşallah kararda katkım yoktur" diyen Fazıl Say, Fenerbahçeli yetkililerin düşünerek bu adımı attıklarını söyledi.

Fazıl Say'ın Erol Bulut'u istifaya çağırdığı tweeti

Say, Kadıköy'de Fenerbahçe'nin o dönem lig sonuncusu Gençlerbirliği'ne 2-1 yenildiği maçın ardından Erolu Bulut'u istifaya çağırarak şu tweeti atmıştı: "Hüsranla bitti... Koca bir sezon daha, yazık. Adam kendi kalesine gol atıyor. Neresiyle attı, kendi bile anlamamıştır. Adam gibi teknik direktör lazım. Adamın yüz ifadesi. En ufak bir üzüntüsü yok. İstifa. Bu maçı iman gücüyle alırsın."

"Fenerbahçe, Beşiktaş'ı yakalayabilir"

Emre Belözoğlu'nun ilk maçı olan ve 1-0 kazanılar Denizlispor maçı ve şampiyonluk yarışını da  değerlendiren Say, "İlk yarıyı çok kötü buldum. İkinci yarı bir gol attık, bir gol de sayılmadı. Bence verilmesi gereken bir goldü. Bilmiyorum niye vermediler? Enteresan bir hal aldı lig. Beşiktaş maç eksikliğiyle önde. Ama Fenerbahçe'nin yetişme şansı var. Fenerbahçe'nin fikstürü daha kolay" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler