Transfer haberleri | Fenerbahçe, Al-Musrati için talebini Braga'ya iletti

13.09.2023 - 09:15 | Son Güncellenme: 13.09.2023 - 09:24

Süper Lig'de Antalyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, Braga'da forma giyen Al-Musrati için girişimlerini sürdürüyor. Detaylar.

Transfer haberleri | Fenerbahçe, Al-Musrati için talebini Braga'ya iletti

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, 15 Eylül Cuma günü bitecek olan transfer dönemi öncesi, 6 numara takviyesi için çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-Lacivertli takımın gündemindeki isim, daha önce özel haberle duyurduğumuz Braga forması giyen Al-Musrati...

Al-Musrati transferinde süreç hızlandı

Fanatik'te yer alan habere göre; FIFA’nın, Portekiz kulübü Braga’nın Malaga’ya 11 milyon 725 bin Euro ödemesi kararı sonrası Al-Musrati transferinde süreç hızlandı. 

Branco, Al-Musrati için Portekiz'e gitti

Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco, arkadaşı olan Braga Başkanı Antonio Salvador ile telefon trafiğine başlamıştı. Bu görüşmelerde belirli bir aşama kaydedildi. Bunun üzerine Branco, Al-Musrati transferine son noktayı koymak adına soluğu ülkesi Portekiz’de aldı.

İlgini Çekebilir
G.Saray'da Abdülkerim Bardakcı müjdesi! Yeni sözleşme...
Habere Git

Fenerbahçe'nin teklifi 12 milyon Euro

Portekiz ekibi, 20 milyon Euro’luk talebini 15 milyon Euro’ya indirdi. Fenerbahçe ise bonuslarla 12 milyon Euro’ya kadar çıktı. Tarafların orta noktada buluşması olası görünüyor. Ancak ödeme takvimi konusunda fikir ayrılığı olduğu öğrenildi. 

Braga, Malaga’ya 45 gün içerisinde ödeme yapmak zorunda. Bu nedenle Al-Musrati’nin bonservisinin büyük bölümünü peşin almak istiyor. Fenerbahçe ise uzun vadeli bir ödeme planını kabul ettirmeye çalışıyor. Sarı-Lacivertliler’in, peşinatı yüksek ödemesi halinde toplam bonservis bedelini aşağıya çekme çabası olduğu kaydedildi.

Al-Musrati gelişmeleri yakından takip ediyor

Yıldız futbolcu, Libya Milli Takımı’na gitmemişti. Al-Musrati, Braga ile idmanlara devam ederken, Fenerbahçe ile kulübü arasında yapılan görüşmelerdeki gelişmeleri yakından takip ediyor. 27 yaşındaki orta saha oyuncusunun kariyerinde yeni bir sayfa açmak istediği ve bu nedenle SarıLacivertliler’e gelme konusundaki talebini Braga Yönetimi’ne ilettiği öne sürüldü.

İlgini Çekebilir
Güneş Kocadağ'a gitti, transferi veto etti! "Muleka benim jokerim"
Habere Git

Sözleşmesi devam ediyor

Kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2026 yılına kadar devam eden Libyalı oyuncu, 2020 yılında Vitoria Guimaraes'ten ayrıldıktan sonra Braga'ya bedelsiz olarak transfer olmuştu.

Braga performansı

Braga kulübü ile 137 karşılaşmaya çıkan önlibero oyuncusu 13 gol ve 8 asist kaydetti. 27 yaşındaki oyuncu kariyerinde Vitória Guimarães SC ve Braga dışında Rio Ave FC formasını da giydi. Ayrıca Libya Milli Takımı'nda da görev alan Al-Musrati, çıktığı 33 karşılaşmada 2 gol ile oynadı. Transfermarkt verilerine göre oyuncunun güncel piyasa değeri ise 16 milyon Euro.

Senin için hazırladığımız haberler