Fenerbahçe, Hull City ile anlaştı! Transferde son karar Pelkas'ın...

14.08.2022 - 10:57 | Son Güncellenme: 14.08.2022 - 11:06

Fenerbahçe, yeni sezonda kadroda düşünmediği Yunan futbolcusu Dimitrios Pelkas için Hull City ile anlaştı. Transferde son karar yıldız futbolcunun... İşte detaylar...

Fenerbahçe, Hull City ile anlaştı! Transferde son karar Pelkas'ın...

Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un takımda düşünmediği Dimitrios Pelkas, Hull City'ye bir adım daha yaklaştı.

Kulüpler anlaştı, son karar Pelkas'ın

Gazeteci Onur Tuğrul'un sosyal medyadan paylaştığı habere göre, Hull City, Fenerbahçeli Pelkas için ısrarını sürdürüyor. Son günlerde temaslar sıklaşırken, iki kulüp arasındaki görüşmeler belli bir noktaya geldi. Pelkas son kararını olumlu bildirirse İngiltere'nin yolunu tutacak.

"Ayrılıklar kaçınılmaz"

Haberin devamında Tuğrul ayrıca, "Fenerbahçe'nin yabancı futbolcu sayısı oynatabileceği sayının üstünde. Bu ara yabancı futbolcuların ayrılık haberleri yoğun olacak. Bazıları hoşunuza gidecek, bazısı gitmeyecek ama elimizdeki gerçek bu. Ayrılıklar kaçınılmaz." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'yi bekleyen tehlike!
Habere Git

Fenerbahçe 3,5 milyon Euro kazanacak

Fenerbahçe ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan Pelkas, Hull City'ye transfer olmayı kabul ederse imzalar yakın zamanda atılacak. Sarı lacivertlilerin bu transferden 3.5 milyon Euro kazanması bekleniyor. 

 

Güncel piyasa değeri 4,5 milyon Euro olan Yunan yıldız, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla 33 maçta forma giydi ve 5 gol kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler