F.Bahçe ile neden sözleşme yenilemedi? Temsilcisi açıkladı

14.11.2019 - 18:39 | Son Güncellenme: 14.11.2019 - 15:41

F.Bahçe ile neden sözleşme yenilemedi? Temsilcisi açıkladı
Martin Skrtel'in temsilcisi Mithat Halis çok önemli açıklamalar yaptı. 

COMOLLI YÜZÜNDEN FENERBAHÇE SÖZLEŞME YENİLEMEDİ

Radyospor'da Özgür Sancar'ın konuğu olan Halis, "Martin performansının yüzde 80'i ile oynasa bile yeter. Okan Buruk, 'Kendisine sen burada dursan bile yeter' diyor. Martin geldikten sonra Başakşehir'in savunması iyici toparlandı. Sağ bek, sol bek ve kaleci daha iyi oynamaya başladı. Damien Comolli, Fenerbahçe'nin Martin Skretel'le sözleşme uzatmaması için çok uğraştı. Bilerek yeni sözleşmeye imza attırmadı; çünkü Adil Rami'yi getirmek istiyordu. Fenerbahçe'de yeni sözleşme yapmamasının tek sebebi Comolli. Başkan da istiyordu, hoca da istiyordu. Comolli işi ağırdan alıp, Adil Rami'yi getirmek istedi. Verilen para önemli değil. Bazen para ile adamı ikna edemezsin. Ayrıca Atalanta, Fenerbahçe'nin verdiği kadar verdi Skretel'e. Yani sorun para değildi. Comolli, bu işi olmasın diye hiçbir zaman bizimle soğuk soğuk konuştu. Futbolcunun menajeriyle böyle konuşursan, futbolcu da istenmediğini düşünür. Bir futbolcu en çok istendiği yere gider. Kimse sağda solda konuşmasın. Bu sadece para ile olmaz. Davranış biçimiyle olur" dedi.

 

NOVAK, TRABZONSPOR'DA KALIR

Trabzonspor'un Çek sol beki Filip Novak'ın da temsilcisi olan Mithat Halis, "Novak kalmak isterse kalır. Gördüğüm kadarıyla kalmak istiyor. Yeni sözleşme imzalayabiliriz. Bir sorun gözükmüyor! şeklinde konuştu.

 

KRMENCIK, BEŞİKTAŞ'A FAYDALI OLUR

Beşiktaş'ın transfer gündemindeki Vitoria Plzen takımının forveti Michael Krmencik için ise Halis, "Çok iyi oyuncu. Ben, Beşiktaş'a iki sene önce önermiştim. Geçen sezon sakatlık geçirdi. O nedenle değeri düştü. Formda olduğu dönemlerde Rennes'den Krmencik için Plzen'e 6 buçuk milyon Euroluk teklif getirdim. 3 ay sonra da Bordeaux'tan 9 milyon Euroluk teklif getirdim; Victoria Plzen şampiyonluk hedefimiz var ve Şampiyonlar Ligi'ne gideceğiz diyerek vermedi. Şampiyonlar Ligi'ne gidip 20 milyon Euro aldılar. Fiçik gücü son derece yüksek. Hava hâkimiyeti olağanüstü. Birinci sınıf kafacı zaten. Şu anda eski formunu bulamadı; ama potansiyeli çok yüksek. Osmanlıspor ona 3 sene önce 5 milyon Euro teklif etti; alamadı. Beşiktaş'a faydalı olur" diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler