Fenerbahçe, Jayden Quinn Oosterwolde'yi Milan'ın Elinden Kapmış

31.01.2023 - 11:47 | Son Güncellenme: 31.01.2023 - 11:56

Fenerbahçe'nin, İtalya Serie B takımlarından Parma'dan kadrosuna kattığı sol bek oyuncu Jayden Quinn Oosterwolde'yi Milan'ın elinden kaptığı ortaya çıktı.

Fenerbahçe, Jayden Quinn Oosterwolde'yi Milan'ın Elinden Kapmış

Fenerbahçe, dün İtalya Serie B Ligi ekiplerinden Parma Calcio 1913 forması giyen sol bek oyuncusu Jayden Quinn Oosterwolde ile 4.5 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. 

Sarı-lacivertli yönetimin, Hollandalı sol bek Jayden Quinn Oosterwolde transferinde elini çabuk tutmasının nedeni de ortaya çıktı. İşte detaylar:

Oosterwolde transferinde Milan da devreye girdi

Sabah'ta yer alan habere göre; F.Bahçe, Oosterwolde için kulübü Parma'nın kapısını çaldı. İtalyan ekibinin 10 milyon Euro bonservis beklentisi nedeniyle geri adım atıp, sezon sonunu beklemeyi hedefleyen Kanarya, Milan'ın da devreye girmesiyle plan değiştirdi.

İlgini Çekebilir
Enner Valencia'dan transfer sözleri: "Çok iyi 2 teklif aldım"
Habere Git

Fenerbahçe elini çabuk tuttu

Milan'ın, sezon sonunda Theo Hernandez'in yedeği olarak 21 yaşındaki oyuncuyu düşündüğünü öğrenen sarı-lacivertli kurmaylar, elini çabuk tutup 6 milyon Euro bonservis bedeliyle Parma'yı ikna etti.

2027'ye kadar imzayı atan Oosterwolde, 21 yaş altı kontenjanından kadroya dahil oldu.

"Burada olduğum için çok mutluyum"

F.Bahçe'ye 4.5 yıllık imza atan ve çubuklu ile ilk pozlarını veren Oosterwolde duygularını şöyle dile getirdi: "Burada olduğum için çok mutluyum. Büyük bir aileye geldim. Maçlar oynamak için sabırsızlanıyorum. Taraftarlarımızdan sosyal medya üzerinden çok fazla destek mesajı aldım. Onlarla statta buluşmayı dört gözle bekliyorum."

İlgini Çekebilir
Galatasaray'a 63 milyon Euro'luk golcü!
Habere Git

Fenerbahçe, Oosterwolde için 6 milyon Euro ödeyecek

Öte yandan Fenerbahçe, Jayden Quinn Oosterwolde için Parma kulübüne 6 milyon Euro bonservis bedeli ödeyeceğini Kamu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

KAP'tan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Profesyonel futbolcu Jayden Quinn Oosterwolde'nin transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. Parma Calcio 1913 S.R.L. kulübüne toplam transfer bedeli olarak 6.000.000 Avro ödenecektir. FIFA talimatları gereği doğacak olan dayanışma katkı bedelleri kulübümüz tarafından karşılanacaktır."

Parma kariyeri

1 Temmuz 2022 tarihinde Twente'den 3 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Parma'ya transfer olan Jayden Oosterwolde, çıktığı 24 maçta 1 gol kaydetti. 

Senin için hazırladığımız haberler