Fenerbahçe, Galatasaray'dan transfer rövanşını milli yıldızla alacak

05.07.2022 - 09:02 | Son Güncellenme: 05.07.2022 - 09:12

Transferde Abdülkerim Bardakçı'yı Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe, ezeli rakibinden rövanşı peşinde olduğu milli yıldızı kadrosuna katarak alacak. İşte detaylar...

Fenerbahçe, Galatasaray'dan transfer rövanşını milli yıldızla alacak

Fenerbahçe, Avusturya Bad Radkersburg'da yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken, bir yandan transfer çalışmaları derinden ilerliyor.

Son olarak milli futbolcu Emre Mor'u kadrosuna katan sarı-lacivertliler forvet için öncelik verirken, listede yer alan isimlerle görüşmeler de devam ediyor.

Oğluna formayı giydirdi

Son olarak gündeme gelen Watford'un yıldızı 30 yaşındaki Norveçli hücumcu Joshua King'in oğluna Fenerbahçe forması giydiği fotoğraf sosyal medyada gündem olurken, taraftarlar da tecrübeli futbolcuya İstanbul'a gelmesi için çağrıda bulundu.

İlgini Çekebilir
2022-23 sezonu Fenerbahçe fikstürü belli oldu!
Habere Git

Abdülkerim'i Galatasaray'a kaptırdılar

Ezeli rakibi Galatasaray'la Abdülkerim Bardakcı transferinde karşı karşıya gelen sarı-lacivertliler bu yarışı kaybetmiş ve milli stoper Galatasaray'a transfer olmuştu. Fenerbahçe Galatasaray'dan, Abdülkerim Bardakcı'nın rövanşını çok ses getirecek şekilde almak için girişimlere başladı.

Yeni gündem Mert Küldür

Sabah'ta yer alan habere göre; Sarı-lacivertlilerin sol bek, orta saha ve santrfora yapacağı takviyeler merakla beklenirken, yönetimin sürpriz bir oyuncu için harekete geçtiği öğrenildi. Bu isim İtalya Serie A takımlarından Sassuolo forması giyen milli oyuncumuz Mert Müldür...

5 milyon Euroluk teklif

Galatasaray'ın da yakından takip ettiği Mert için hem kulübü hem oyuncu cephesiyle temasta olan ve 5 milyon Euro bonservis öneren yöneticiler, İtalyanlar'ın 8 milyon Euro talebi sonrası pazarlıklarını sürdürüyor.

Güncel piyasa değeri 7 milyon Euro

Güncel piyasa değeri 7 milyon Euro olan 23 yaşındaki futbolcu geçtiğimiz sezon Sassuolo formasıyla 33 maça çıkarken 1 asist kaydetti. Milli takım formasını da 18 kez terleten Mert, bu karşılaşmalarda 1 gol ve 3 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler