Fenerbahçe'nin Yollamak İstedi Obra'da İşi Çözdü! Partizan'a Transfer Oluyor

06.08.2023 - 19:35 | Son Güncellenme: 06.08.2023 - 19:59

Fenerbahçe Beko'nun uzun süredir yolları ayırmak için mesai harcadığı Yunan guard Nick Calathes, Zeljko Obradovic'in çalıştırdığı Partizan KK'ye transfer oluyor.

Fenerbahçe'nin Yollamak İstedi Obra'da İşi Çözdü! Partizan'a Transfer Oluyor

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları EuroLeague'deki temsilcimiz Fenerbahçe Beko açıkladığı 5 transferin ardından takımdan ayrılacak isimlere yoğunlaşmış durumda. Bu noktada takımdan ayrılması beklenen Yunan guard Nick Calathes ile ilgili önemli gelişmeler yaşandı.

Yeni sezonda Fenerbahçe'de olmayacak

Eurohoops'un haberine göre 34 yaşındaki oyun kurucu bu sezon Sarı-Lacivertli formayı terletmeyecek. Partizan KK ve Olimpia Milano ile görüşen oyuncu, eski Fenerbahçe Koçu Zeljko Obradovic'in çalıştırdığı Partizan KK ile anlaşmaya oldukça yakın. 

Fenerbahçe'den gelecek sezon alacaklarını istedi

Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe'nin sözleşmesini feshetmek istediği oyuncunun Sarı-Lacivertli kulüpten gelecek sezon için alacağı 1.4 milyon Euro'yu talep ettiği iddia edilmişti.

İlgini Çekebilir
EuroLeague'de yılan hikayesi İtalya'da son buldu!
Habere Git

Kanarya'dan kısa rotasyonuna transferler

Fenerbahçe oyun kurucu rotasyonu için Nick Calathes'in de ayrılığını göz önünde bulundurarak iki ekleme yaptı. Sarı-Lacivertliler; NBA'de Cleveland Cavaliers forması giyen 31 yaşındaki Brezilyalı guard Raul Neto ve Partizan KK'dan 22 yaşındaki İsrailli guard Yam Madar ile sözleşme imzaladı.

Beklentileri karşılayamadı

Fenerbahçe forması ile geçtiğimiz sezona EuroLeague'de oldukça etkili başlayan Nick Calathes, sezonun ilerleyen bölümünde ise hücumdaki üretkenlik sorunu ile göze batmıştı. Sarı-Lacivertli forma ile EuroLeaegue'de 38 maça çıkan 1.96'lık guard; 8.2 sayı, 4.0 ribaunt ve 4.9 asist ortalamaları ile mücadele etti.

Obra kısalarını kaybetti

Geçtiğimiz sezon Partizan KK forması giyen oyun kurucular; Dante Exum, NBA ekibi Dallas Mavericks'e imza atarken, Yam Madar ise Fenerbahçe Beko'ya transfer oldu ve Zeljko Obradovic'in ekibinde ciddi bir oyun kurucu eksikliği oluştu.

İlgini Çekebilir
Yam Madar, Fenerbahçe Beko’da!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler