Fenerbahçe, Borussia Dortmund'tan İki Gurbetçi İçin Temasa Geçti

20.07.2023 - 21:24 | Son Güncellenme: 20.07.2023 - 21:36

Son dakika | Fenerbahçe'de Ali Koç yönetimi, Borussia Dortmund'ta forma giyen iki gurbetçi futbolcu için ilk teması gerçekleştirdi. İşte tüm detaylar...

Fenerbahçe, Borussia Dortmund'tan İki Gurbetçi İçin Temasa Geçti

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, transfer çalışmalarına devam ediyor. Kadrosuna yaptığı takviyeler ile dikkat çeken Ali Koç yönetimi, orta saha hamlesi için Almanya'da görüşmelerde bulundu.

Emre Can ve Salih Özcan için temasa geçildi

A Spor'un haberine göre Fenerbahçe, Bundesliga devi Borussia Dortmundlu yetkililer ile bir araya geldi. Transfer görüşmeleri gerçekleştiren Sarı-Lacivertli heyet, Dortmund'un gurbetçileri Emre Can ve Salih Özcan için ilk teması kurdu.

Oyuncuların durumu soruldu

Fenerbahçe, Borussia Dortmund ile yaptığı görüşmede iki futbolcunun durumunu sordu. Emre Can ve Salih Özcan'da kiralama formülü için nabız yoklandı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe Becao'yu KAP'a bildirdi! İşte transferin detayları
Habere Git

Emre Can'ın kariyeri

Türk asıllı Alman futbolcu Emre Can, Almanya'da futbola başladı. Bayern Münih'te profesyonel olan önlibero, Liverpool ve Juventus gibi takımlarda forma giydi. Emre Can son olarak 25 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Borussia Dortmund'a imza attı.

Emre Can'ın performansı

Geçen sezon 38 maçta forma giyen Emre Can, 3 kez rakip fileleri havalandırırken, 1 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi. 29 yaşındaki önlibero, 11 maçta sarı kart gördü.

Salih Özcan'ın kariyeri

Almanya'da futbola başlayan milli futbolcu Salih Özcan ise Köln'de profesyonel oldu. Kiel'de kiralık oynayan Salih, geçen sezonun başında 5 milyon Euro bonservis bedeline Borussia Dortmund'un yolunu tuttu.

İlgini Çekebilir
Kulüpler Birliği kararını verdi! Ali Koç...
Habere Git

Salih Özcan'ın performansı

Salih Özcan, 2022/23 sezonunda 36 resmi müsabakada görev aldı. 25 yaşındaki önlibero, gol katkısı sunamazken, 2 asist üretti. Salih, 10 mücadelede ise sarı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler