F.Bahçe yıldız futbolcu için gelen teklifi reddetti!

25.03.2024 - 18:16 | Son Güncellenme: 25.03.2024 - 18:25

Süper Lig takımlarından Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, başarılı oyuncu Jayden Oosterwolde için transfer teklifi aldıklarını ancak reddettiklerini açıkladı.

F.Bahçe yıldız futbolcu için gelen teklifi reddetti!

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal, sol bek ve stoper mevkilerinde gösterdiği başarılı performansla adından sıkça söz ettiren ve transfer gündeminden düşmeyen Jayden Oosterwolde ile ilgili flaş açıklamalarda bulundu.

Jayden Oosterwolde'ye teklif geldi

NTV'de yer alan habere göre; konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan İsmail Kartal, futbolcuya teklif geldiğini ve reddettiklerini belirtti. Kartal ayrıca Hollandalı futbolcunun olası transferinden kulübün iyi bir kazanç sağlayacağını vurguladı.

"Sezon başı kiraya verilecekti, ben görmek istedim"

İsmail Kartal, Oosterwolde'yi stoper oynamak için zor ikna ettiğini belirtirken, "Oosterwolde geçen sezon ‘Böyle oyuncu mu olur, neden aldınız’ diyorlardı. Sezon başı kiraya verilecekti, ben görmek istedim. 

İlgini Çekebilir
Semih Kılıçsoy'un menajerinden iddialara yanıt! A Milli Takım...
Habere Git

"Gelişimini sağladık"

Sol bekte gelişimini sağladık. Sonra stoperlerde problemler de olduğunu anlayınca içeriden birini monte etmem gerektiğini düşündüm. 

"Stoper oynamasını öğrettim"

Stoperde oynatmak istediğimi söyledim, kabul etmedi. Kaç hafta onunla uğraştım. Sonunda kabul etti, stoper oynamasını öğrettim." dedi.

"Devre arası istediler, vermedik"

Oosterwolde'nin geleceği ile ilgili de konuşan Kartal, "Avrupa’nın önemli kulüpleri Oosterwolde’yi soruyor. Devre arası istediler, vermedik. Aldık ekip olarak kulübe stoper olarak da kazandırdık. Satarsak çok ciddi bir geliri olacak." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Görüşmeler başladı! Galatasaray'ın gözdesi takasla Fenerbahçe'ye...
Habere Git

Fenerbahçe 6 milyon Euro ödedi

Fenerbahçe, Hollandalı sol bek oyuncuyu 30 Ocak 2023 tarihinde İtalyan ekibi Parma'dan 6 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna katmıştı. Ayrıca; sözleşme gereği Fenerbahçe'nin, Jayden Oosterwolde’yi 7 milyon Euro ve üzerinde bir rakama satarsa, anlaşma gereği edilen kârın %30’unu Parma kulübüne ödeyecek.

Bu sezonki performansı

Sarı-Lacivertli takımla olan sözleşmesi 30 Haziran 2027 yılına kadar devam eden 22 yaşındaki Hollandalı futbolcu, bu sezon forma giydiği 39 maçta 2 gol kaydetti.

İlgini Çekebilir
İstanbulspor'dan açıklama: "Adaletsiz ve izansız bir garabet ortadan kaldırılmıştır"
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler