Fenerbahçe'de Erol Bilecik'ten Galatasaray'a Gönderme!

22.10.2022 - 22:38 | Son Güncellenme: 22.10.2022 - 22:51

Süper Lig'de Fenerbahçe, Medipol Başakşehir'i 1-0 yenerek 1. sıraya yükseldi. Erol Bilecik, hakem hatalarına isyan eden Galatasaray'a gönderme yaptı.

Fenerbahçe'de Erol Bilecik'ten Galatasaray'a Gönderme!

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Fenerbahçe, Medipol Başakşehir ile karşı karşıya geldi. Kadıköy'de oynanan kritik liderlik mücadelesini Sarı-Lacivertliler 1-0 kazanmayı başardı. Puanını 23'e yükselterek 1. sıraya yükselen Fenerbahçe'de Başkanvekili Erol Bilecik, hakem atamaları ve verilen hatalı kararlardan dolayı TFF'ye giden Galatasaray'a göndermede bulundu.

"Verilmeyen penaltının linkini, arkadaşlara keyifle göndereceğiz"

Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik, "Verilmeyen bir penaltımız var. Bunu da kamuoyunun takdirine bırakıyorum. Hafta içinde adalet peşinde koşan, bu konuda ahkam kesen örnekleri gördük, konuşanları gördük. Bize verilmeyen penaltının linkini, bu futbolda adalet arayan arkadaşlara keyifle göndereceğiz." ifadelerini kullandı.

"Adaletin ne tarafta olduğunu yorumlamasını isteyeceğiniz"

Bilecik, "Salı günü de o arkadaşlardan adaletin ne tarafta olduğunu yorumlamasını isteyeceğiniz. Ben burada takdiri kamuoyuna bırakıyorum. Futbolda adalet herkesin duygularına göre ortaya koyabileceği bir şey." açıklamasını yaptı.

"Sanki olay yerinde bir şey var, katilini arayanlar, bulanlar..."

Galatasaray'da Erden Timur'un Sarı-Lacivertliler için "Suç mahalline ilk katil dönermiş" şeklinde yaptığı benzetmeye cevap veren Fenerbahçe Başkan Vekili, "Bu konuda adalet peşinde koşuyoruz diyenlerin üslubuna da dikkat etmesi gerekir. Üslup her zaman haklı olmaktan çok daha önemli. Sanki olay yerinde bir şey var, katilini arayanlar, bulanlar... Hiç görmediğimiz kelimeler, üsluplar." dedi.

İlgini Çekebilir
Erden Timur'dan Fenerbahçe'ye "KATİL" benzetmesi!
Habere Git

Erden Timur ne demişti?

Galatasaray Sportif A.Ş Başkan Vekili Erden Timur, geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada, hakem atamaları, algoritma ve VAR tarafından yapılan hatalarla ilgili Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) yapılan ziyaret hakkında açıklamalarda bulunmuştu. Hakkı yenen tüm kulüpleri aynı çatıda buluşmaya davet eden ve pozisyonları GS TV'de değerlendireceklerini dile getiren Timur, yaptığı konuşmada Fenerbahçe'nin kayrıldığını açıkça ifade etti.

Senin için hazırladığımız haberler