Fenerbahçeli Futbolcuların Türkiye Kupası Sevinci

11.06.2023 - 23:10 | Son Güncellenme: 11.06.2023 - 23:34

Ziraat Türkiye Kupası Finali’nde Medipol Başakşehir’i 2-0 yenen Fenerbahçe, organizasyonda mutlu sona ulaştı. Sarı-lacivertli takımda futbolcular maç sonrası açıklamalar yaptı.

Fenerbahçeli Futbolcuların Türkiye Kupası Sevinci

AJANSSPOR-HABER

Ziraat Türkiye Kupası Finali’nde Medipol Başakşehir’i 2-0 yenen Fenerbahçe, 10 yıl sonra bu organizasyonda mutlu sona ulaştı.

Sarı-lacivertli takımda futbolcular karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu. İşte futbolcuların yapmış olduğu açıklamalar:

İsmail Yüksek: "Sözlerim yanlış anlaşıldı"

İsmail Yüksek: "Zor bir sezondu. Geçen hafta maçtan önce yapmış olduğum bir açıklamadan dolayı, bizim için de zor bir sezondu, yorucu ve maalesef ki bu sezon yaşanan deprem felaketinden dolayı üzücü geçen bir sezon oldu. Çok emek verdik, üç kulvarda da mücadele etmeye çalıştık. Bizler çok yorulduk. Geçen hafta sözlerim yanlış anlaşıldı. Ben milli takımdaki, takım arkadaşlarımın sağladıkları başarıyı yanlış bir şekilde söyleyen bir insan değilim. Asla hiçbir zamanda kötü niyetle olmadım. Sözlerim yanlış anlaşıldı, üzgünüm bu durumdan dolayı. Bugün de kazandığımız için çok mutluyuz. Başakşehir'i de tebrik ediyorum."

İlgini Çekebilir
Kupa hasreti bitti, Koç da siftah yaptı
Habere Git

Serdar Aziz: "Ana hedefimiz ligi kazanmaktı"

Serdar Aziz: "Ana hedefimiz ligi kazanmaktı. Sonuna kadar mücadele ettik. Zaman zaman iyi oynadık zaman zaman kötü oynadık. Nitekim şampiyon Galatasaray oldu. Üzgünüz. Bu maça da aslında moralimiz bozuk çıktık. Ama bir karakter koymamız gerekiyordu ortaya. Takım arkadaşlarımı kutluyorum. Bir reaksiyon verdik. Ligi kaybederek buraya çıkmak zordu. Ama en azından taraftarımıza bir kupa hediye etmek istiyorduk. Armağan olsun. İnşallah seney bu kupayı ve Süper Lig'i kazanırız."

Arda Güler: "Kariyerimdeki ilk kupam"

Arda Güler: "Çok şükür benim kariyerimdeki ilk kupam. Uzun zamandır kupa kazanamıyorduk, bugün bunu sonlandırdığımız için çok mutluyuz. İnşallah Fenerbahçe kupalar kazanmaya alışkın, şimdi devamı da gelecek. Taraftarları çok seviyorum. Onların verdiği desteği, ailemin verdiği desteği hiçbir zaman boşa çıkarmamak için çok çalışıyorum. Bundan sonra da böyle olacak."

Attila Szalai: "Kupa bizde ve mutluyuz"

Attila Szalai: "Bugün bence iyi performans bize, çok mutluyuz. Kupa şimdi bizde. Önemli bir maçtı. İnşallah yola devam ediyoruz. Ama ben futbolu çok seviyorum. Her maç oynuyorum. Bizim takım iyi. Ligde zaman zaman zor günler geçti ama bugün iyi oynadık. Kupa bizde ve mutluyuz."

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'tan transfer! İmzalar atıldı...
Habere Git

İrfan Can Eğribayat: "Taraftarlarımıza armağan olsun"

İrfan Can Eğribayat: "Bizim ilk hedefimiz ligdi ama olmadı. Son ana kadar mücadele ettik. Taraftarlarımıza armağan olsun. İlk kupamı kazandım ben de. İlk senemde Fenerbahçe ile kupa kazanmak benim için çok mutluluk verici. Taraftarlarımıza armağan olsun. Fenerbahçe çok büyük bir camia, çok güzel bir aile ortamı var. Bu kupa belki de önümüzdeki yıllarda alacağımız kupaların önünü açacaktır. Herkese çok teşekkür ederim."

Serdar Dursun: "Güzel bir sezon olduğunu düşünüyorum"

Serdar Dursun: "Çok stresli ve uzun bir sene oldu. Çok iyi başlamıştık sezona. Sonra git geller oldu. Son haftaya kadar getirmek istedik. Uzun zamandan beri şampiyon olamıyorduk. Ne yazık ki ligde 2. olduk, taraftarımıza az da olsa kupa sözümüz vardı sezon başlamadan. Sözümüzü tuttuk Türkiye Kupası ile. 13 Haziran'da başlamıştık. 360 gün olmuş. Çok uzun zaman oldu. Çok oyuncular geldi gitti, hoca değişikliği... Güzel bir sezon olduğunu düşünüyorum, baya goller attık. UEFA'da devame debilirdik, onu da kaçırdık. Herkese teşekkür ediyorum. Kupalar kazanmak güzel ve özeldir."

İrfan Can Kahveci: "Mutluyuz"

İrfan Can Kahveci: "İyisiyle kötüsüyle bir sezonu bitirdik. Kupayla bitirdiğimiz için mutluyuz. Bu kupa gelecek Süper Kupa'nın hem de Süper Lig ve Türkiye Kupası'nın başlangıcı olur. Taraftarlar hep arkamızda oldular. Sonuçta bir kupayla sezonu bitirdik. 7 yıldır kupa hasreti çekiyorduk. Mutluyuz."

İlgini Çekebilir
Beşiktaş aradığı 10 numarayı buldu!
Habere Git

Mert Hakan Yandaş: "Fenerbahçe her şeyden herkesten büyük"

Mert Hakan Yandaş: "Taraftara yaşattığımız mutsuzluklarla bitti sezon. Bizim de canımız yandı. Biz de çok üzüldük. Bugün bunu telafi etmek istedik. Mükemmel top oynadık. Takım arkadaşlarımızı, başkanımızı ve yöneticilerimizi tebrik ediyorum. İnşallah bundan sonra Süper Kupa ile başlayan, lig ile devam eden bir serüvenimiz olur. Üzdüğümüz herkesten tekrar özür dileriz. Çok uzun bir maraton oldu. Ülkemizin yaşadığı bir afet oldu. Üzücü ve sert bir sezon oldu. Ligde kötü kupada iyi biten bir sonuç oldu. Asıl hedefimiz ligi bir an önce kazanmak. Elimizden geleni yapacağız. Çalışmaya devam edeceğiz. Bu formaya layık olmaya çalışacağız. Fenerbahçe her şeyden herkesten büyük."

Senin için hazırladığımız haberler