Fenerbahçe'de Bright Osayi Samuel'e Brentford'dan Transfer Kancası

31.03.2023 - 15:35 | Son Güncellenme: 31.03.2023 - 15:49

Fenerbahçe ve Nijerya Milli Takımı'ndaki performansından sonra dikkatleri üzerine çeken Bright Osayi Samuel, Premier Lig ekibi Brentford'un transfer takibine girdi

Fenerbahçe'de Bright Osayi Samuel'e Brentford'dan Transfer Kancası

AJANSSPOR - HABER

Ocak ayı transfer döneminde birçok Premier Lig takımının transfer hedefi haline gelen Bright Osayi Samuel için Brentford’ın resmi teklif yaptığı öğrenildi.

Osayi Samuel için transfer yarışı

Ara transfer döneminde Bournemouth, Leeds ve birkaç önemli takımın transfer listesinde yer alan Nijeryalı futbolcu, gelen teklifleri sezon sonunda değerlendirme kararı almıştı.

Fotomaç'ın haberine göre Bournemouth’un istenilen bonservis bedelini ödeyememesi nedeniyle transfer askıya alınırken, Fenerbahçe’nin 12 milyon Euro’luk beklentisini karşılayacak bir takım çıktı.

Brentford'dan 12 milyon Euro’luk teklif

Brentford, 25 yaşındaki Nijeryalı futbolcunun milli takımda sergilediği performanstan sonra Fenerbahçe’nin kapısını çaldı ve 12 milyon Euro’luk teklif yaptı.

Fenerbahçe, Osayi Samuel'e 500 bin Euro ödedi

Nijerya Milli Takımı’nın Gine’yi 1-0 yendiği maçta takımına penaltı kazandıran Osayi Samuel, 2021 yılında QPR’dan 500 bin Euro bedelle Fenerbahçe’ye transfer edilmişti.

Osayi Samuel'in performansı

Sağ kanat olarak transfer edilen Osayi Samuel, sağ bekte gösterdiği etkili oyun nedeniyle pozisyon değişikliğine gitmişti. Bu sezon Fenerbahçe formasıyla tüm kulvarlarda 30 maça çıkan Osayi Samuel, 1 asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler