Federico Chiesa'nın Roma karşısındaki müthiş performansı

31.01.2019 - 01:25 | Son Güncellenme: 30.01.2019 - 22:28

İtalya Kupası Çeyrek Final karşılaşmasında Fiorentina, Roma'yı tarihi farkla 7-1 mağlup etti ve yarı finale yükseldi. Fiorentina'da gecenin yıldızı attığı 3 golle Federico Chiesa oldu. 

Federico Chiesa babasının izinde...

Fiorentina'nın İtalya Kupası'nda Roma'yı 7-1 mağlup ettiği maçta hat-trick yapan 21 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Federico Chiesa, bir dönem Fiorentina'da fırtınalar estiren Enrico Chiesa'nın oğlu. 

İtalyan yıldızın kupa performansı...

İtalya Kupası'nda bu sezon ikinci maçını oynayan Federico Chiesa, Torino karşısında rakip filelere 2 gol kaydetmişti. 21 yaşındaki İtalyan oyuncu Roma ile oynanan çeyrek finale karşılaşmasında ise 3 gol attı ve Fiorentina'nın yarı finale çıkmasında büyük rol oynadı. (İtalya Kupası 2 maç, 5 gol)

Federico Chiesa ligde de fırtına gibi...

Genç yıldız İtalya Ligi'nde de takımının en önemli oyuncularından biri. 21 karşılaşmada forma giyen Federico Chiesa 5 gol, 6 asist gibi müthiş bir performans ortaya koydu.

Federico Chiesa kimdir?

İtalya'nın Genoa şehrinde doğan 21 yaşındaki İtalyan oyuncu futbola Fiorentina altyapısında başladı. Sağ kanatta görev yapan genç oyuncu 2016 yılında A takıma kadar yükseldi. 

Güncel piyasa değeri?

Transfermarkt verilerine göre Federico Chiesa'nın güncel piyasa değeri 50 milyon Euro.

Sözleşmesi ne zaman bitiyor?

21 yaşındaki genç oyuncunun Fiorentina ile olan sözleşmesi 2022 yılına kadar devam ediyor.

AJANSSPOR-DETAY HABER

Senin için hazırladığımız haberler