Feghouli ve Belhanda olayının perde arkası

09.10.2020 - 16:11 | Son Güncellenme: 09.10.2020 - 17:35

Galatasaray son dakika haberleri... TFF Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da forma giyen Feghouli ve Belhanda olayının perde arkasında yatan sebep neydi? İşte detaylar...

Feghouli ve Belhanda olayının perde arkası

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz iki oyuncuyu hedef gösterdi. Artık açık hale gelen bu soğuk savaşın perde arkasında yatan sebep neydi?

"Onların ne halt yediğini anlatacağım"

Galarasaray’da bu hafta yapılan her açıklama gündeme damga vuruyor. Son olarak sarı-kırmızılı kulübün kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Ali Sami Yen’i anma törenine katılan başkan Mustafa Cengiz’in “Ekim hariç tüm maaşları ödedik. İki kişiye eksik ödedik, onların ne halt yediğini anlatacağım. Bir tane daha var, o bizde değil şu an! Bunlar %15'i kabul etmedi” ifadeleri spor kamuoyunda yankı buldu.

"Şu an bizde değil diye işaret edilen ise Mariano"

Bu iki oyuncunun Belhanda ve Feghouli, şu an bizde değil diye işaret edilen ise Mariano... Galatasaray’da Belhanda 3 milyon 350 bin Euro maaş alırken, Feghouli de 3 milyon 850 bin Euro kazanıyor. Mustafa Cengiz yönetimi göreve geldikleri günden bu yana bu iki oyuncuya maaşlarıyla ilgili üst kapalı mesajlar yollayınca, bir süre sonra Kuzey Afrikalı futbolcuların sabrı taştı.

Falcao ile 5 milyon Euro net artı bonuslarla sözleşme imzalanınca...

Üzerine Radamel Falcao ile 5 milyon Euro net artı bonuslarla sözleşme imzalanınca yönetimle aradaki soğukluk daha arttı. Her fırsatta taraftarların önüne atıldığını düşünen iki futbolcu indirim taleplerini de kabul etmedi.

Senin için hazırladığımız haberler