Feghouli'den maç sonu açıklaması

06.05.2019 - 00:34 | Son Güncellenme: 06.05.2019 - 00:34

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanan müthiş derbinin galibi Sarı-Kırmızılılar oldu. Galatasaray, Henry Onyekuru ve Fernando'nun golleri ile Kartal'ı 2-0 mağlup etti.

Bu skorun ardından Cimbom puanını 63'e çıkararak averajla liderlik koltuğuna oturdu. Beşiktaş ise 59 puanla 3. sırada kaldı.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Feghouli, şöyle konuştu:

"Çok mutluyuz. Bu şampiyonluk için çok önemliydi. Çok fazla kalemizde tehlike de görmedik. Daha çok çalışıp bir sonraki maçı düşüneceğiz. Kendi evimizde oynadığımzı zaman rakiplerimize karşı daha iyi oluyoruz. Süper bir ambians vardı. Beşiktaş karşısında büyük baskı oldu. Dış sahada da performansı artırmamız gerekiyor."

''Taraftarımıza da teşekkür ediyorum''

''Şampiyonluk yolunda çok önemli bir maçtı ve galip ayrılmasını bildik. Maçı kontrol ettik ve çok fazla pozisyon vermedik. Taraftarımıza da teşekkür ediyorum. Şimdi çalışıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Çok mutluyum, maşallah.''

''Tecrübe eksikliği...''

Galatasaray adına çok önemli bir mücadeleydi. Kazandık, mutluyuz. Takımımız şampiyonluk yolunda tecrübe eksikliği yaşamayacaktır. Bu alanda takımımızın çok önemli tecrübesi ve yaşadığı çok fazla şampiyonluklar var.

Senin için hazırladığımız haberler