Feghouli'yi savunma görevi Adriano'ya!

04.05.2019 - 12:10 | Son Güncellenme: 04.05.2019 - 09:10

Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Adriano, Galatasaray derbisiyle birlikte ilk 11'deki yerine kavuşuyor.

Siyah-beyazlılarda hafta boyunca yaşanan forma rekabeti yüzleri güldürürken, Brezilyalı futbolcunun takımla birlikte çalışmalardaki hazır görüntüsü ilk 11'deki yerine dönüş sinyali oldu. Teknik direktör Şenol Güneş'in derbiye sol bek olarak 34 yaşındaki oyuncuyu çıkaracağı öğrenildi. Özellikle bu bölgede yaşanan sıkıntı tecrübeli futbolcuyla aşılacak ve derbide Feghouli'yi savunma görevi Adriano'nun olacak. 

ŞENOL GÜNEŞ'TEN SON TAKTİKLER!

GALATASARAY ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına dün sabah yaptığı antrenmanla devam eden Beşiktaş, basına kapalı olarak 1.5 saate yakın çalıştı. Kondisyon ve taktik idmanı gerçekleştiren siyah-beyazlılarda çift kale maçın ardından, şut çalışması yapıldı. Beşiktaş'ta son antrenmanı bugün 18.00'de gerçekleştirilecek.

ADAYLARI DÜŞÜRME OYLAMASI YAPILACAK

BEŞIKTAŞ'TA yarın gerçekleştirilecek Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nda, Seçme ve Sicil Kurulu'na aday olan dört ismi ön seçimle üçe düşürmek için toplanılıyor. Divan Kurulu'ndan yapılan açıklamada tüzük gereği adayların üçe indirilmesi gerektiği belirtilirken, oylama işlemi 13.00'te Vodafone Park'ta gerçekleştirilecek. Siyah-beyazlılarda Mali Genel Kurul'da sabah 10.30'da yapılacak, çoğunluk sağlanamazsa 11 Mayıs cumartesi gününe ertelenecek. (Sabah)

Senin için hazırladığımız haberler