Fejsa ile tekrar Fenerbahçe'de mi buluşacak?

26.06.2019 - 13:44 | Son Güncellenme: 26.06.2019 - 10:53

Hem Alman hem Portekiz basını, Ljubomir Fejsa ile Renato Sanches’in birlikte Fenerbahçe formasını giyebileceğini iddia etti.

Fenerbahçe için Portekiz ve Alman basınında yeni bir iddia ortaya atıldı. Fransız kulübü Paris Saint-Germain'in de ilgilendiği 21 yaşındaki B.Münihli Renato Sanches'in sarı-lacivertli formayı giyeceği belirtildi. Fenerbahçe'nin Fejsa'ya imza attırma konusunda sona gelindiğinin belirtildiği haberin başlığında ise "Fejsa ve Renato Sanches yeniden birlikte oynayabilirler" denildi. Ancak 2021'e kadar B.Münih'in oyuncusu olan Sanches için Alman ekibinin talep ettiği bonservis ücretinin 18 milyon Euro'yu bulması sıkıntılı. İki oyuncu Benfica'da birlikte oynamıştı.

KİRALIK GİTMEM

Sanches, O Jogo'ya yaptığı açıklamada ise Bayern Münih'ten ayrılmak istediğini belirtti: "Bayern Münih'te denemeye devam etmenin mantıklı olup olmadığını bilmiyorum. Çok az oynadım ve hayal kırıklığına uğradım. Ayrılırsam kiralık değil, bonservisimle gitmek istiyorum. Takımdaki genç futbolcular şans bulamıyorlar." (Sabah)

 

Senin için hazırladığımız haberler