Felipe Melo, Volkan Demirel'e destek verdi

07.02.2023 - 10:28 | Son Güncellenme: 07.02.2023 - 10:40

Birçok ilin ve Hatay'ın da büyük ölçüde etkilendiği depremde Volkan Demirel'in yardım çağrıları ve yaptıkları unutulmuyor. Felipe Melo'dan da destek geldi.

Felipe Melo, Volkan Demirel'e destek verdi

AJANSSPOR - HABER

Ülkemizde yaşanan depremle ilgili, spor camiasından da birçok kişi ve kurumdan başsağlığı ve geçmiş olsun mesajları geliyor. Bunlardan biri de bir dönem Galatasaray'da oynamış ve iz bırakmış olan Felipe Melo.

İlk olarak dün gün içinde 'Geçmiş olsun Türkiye'e temalı bir video paylaşımında bulunan Felipe Melo, ardından; futbolculuk zamanında büyük rakibi olduğu Fenerbahçe'de kaptan Volkan Demirel'in gösterdiği çabaya destek oldu.

"Yüreği kaleciliğinden güzel Volkan"

Bir Galatasaray taraftarının Volkan Demirel için, "Sabahtan beri eşiyle birlikte Hatay'da depremzedelere yardım ediyor yüreği kaleciliğinden bile güzelmiş. Seninle gurur duyuyoruz kaptan Volkan Demirel!" şeklinde attığı tweet, Felipe Melo'nun dikkatinden kaçmadı. Melo, kalp emojileriyle bu tweet'i alıntıladı.

"40 yıllık Hataylı gibi"

Öte yandan Hatayspor Başkan Vekili Mustafa Özat, Demirel hakkında, "Volkan Demirel hocamdan, ailesinden Allah razı olsun. Kendisi 40 yıllık Hataylı gibi gayret ediyor. Bütün oyuncuları kulüpte topladı, sahiplendi. Oyuncular ve aileleri, kulüpte tek katlı kulübelerde kalıyor." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler