Felipe Melo, Galatasaray'a transferde Brezilyalı Danilo'yu önerdi

24.06.2022 - 16:37 | Son Güncellenme: 24.06.2022 - 17:16

Teknik direktör Okan Buruk ile sözleşme imzaladıktan sonra tüm konsantrasyonunu transfere yönlendiren Galatasaray'a Felipe Melo'dan öneri geldi. İşte detaylar...

Felipe Melo, Galatasaray'a transferde Brezilyalı Danilo'yu önerdi

Teknik direktör sorununu Okan Buruk ile 1+1 yıllık sözleşme imzalayarak çözen Galatasaray'da transfer çalışmalarına hız verildi. Sarı kırmızılılara eski futbolcusu Felipe Melo'dan transfer önerisi geldi.

Cenk Ergün'e sürpriz telefon

Galatasaray'da yeni dönemde Futbol Direktörü koltuğuna oturan Cenk Ergün, göreve gelir gelmez transfer çalışmalarına başlarken, Ergün'e sürpriz bir telefon geldi.

Felipe Melo, Cenk Ergün'eü transfer önerisinde bulundu

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Galatasaray'ın yeni futbol direktörü Cenk Ergün'ü ilk kutlayan isimlerden biri sarı kırmızılı takımın eski futbolcularından Felipe Melo oldu. Kariyerini Brezilya'nın Fluminense takımında sürdüren cimbom'un 38 yaşındaki unutulmaz oyuncusu Ergün'ü yeni görevi nedeniyle kutlarken bir de transfer tavsiyesinde bulundu.

İlgini Çekebilir
G.Saray'dan F.Bahçe'ye dev transfer çalımı! Bugün imzayı atıyor
Habere Git

Palmeiras'ta Danilo'yu tavsiye etti

Brezilyalı futbolcu Galatasaray'ı çok sevdiğini, sürekli takip ettiğini en büyük eksiğin kendi mevkii olduğunu söyledi. Melo, Ergün'e Palmeiras'ta beraber oynadığı 21 yaşındaki Danilo'yu önerdi. Cenk Ergün de Danilo'nun ismini not ettiğini ve takipçisi olacağını söyledi.

Palmeiras ile 3,5 yıllık daha sözleşmesi var

Ön libero ve merkez orta saha pozisyonunda oynayan 21 yaşındaki Danilo'nun kulübüyle 2026 Aralık oyununa kadar sözleşmesi bulunuyor. Sol ayaklı Danilo bu sezon Palmerias ile 26 maçta forma giyerken 6 gol ve 2 asistlik performans sergiledi. 

Piyasa değeri 22 milyon Euro

29 Nisan 2001'de Brezilya'nın Salvador şehrinde dünyaya gelen futbolcu, 1.77 boyundaki Brezilyalı futbolcunun güncel piyasa değeri 22 milyon Euro. Kariyerine PFC Cajazeiras'ta başlayan Danilo, daha sonra Palmeiras'a transfer oldu.

Senin için hazırladığımız haberler