Joao Felix Israrı Sürüyor! Meira: "Galatasaray En Doğru Seçenek"

28.07.2023 - 10:18 | Son Güncellenme: 28.07.2023 - 10:36

Galatasaray, Atletico Madrid'in yıldızı Joao Felix'i yakın takibe devam ediyor. Sarı-Kırmızılılar kiralama teklifi yaparken, eski futbolcu Fernando Meira açıklama yaptı.

Joao Felix Israrı Sürüyor! Meira: "Galatasaray En Doğru Seçenek"

Yeni sezonda ligde ve Avrupa'da başarı hedefleyen Galatasaray, kadro kalitesini yükseltmek için çalışmalarına devam ediyor. Sarı-Kırmızılı takım, orta sahaya yıldız takviyesi için harekete geçti.

Joao Felix Galatasaray'ın radarında

Galatasaray, Atletico Madrid'in genç orta sahası Joao Felix'i radarına aldı. AS gazetesinin haberine göre Sarı-Kırmızılılar, La Liga ekibi ile görüşmelere başladı.

10 milyon Euro'luk kiralama formülü

Dursun Özbek yönetimi, Atletico Madrid'e kiralama formülünü sundu. Buna göre Sarı-Kırmızılılar, Portekizli futbolcu Joao Felix için 10 milyon Euro kiralama bedeli ödeyecek.

İlgini Çekebilir
Mauro Icardi'den uçak paylaşımı: Geliyor...
Habere Git

"Galatasaray doğru seçenek"

Galatasaray'ın eski futbolcusu Fernando Meira, Cimbom'un Joao Felix girişimleri hakkında konuştu. Record gazetesine verdiği röportajda Portekizli eski futbolcu, "Oyun sevincini ve tutkusunu geri kazanması için Galatasaray doğru seçenek" dedi.

"Galatasaray'da el üstünde tutulacak"

Sözlerine devam eden Fernando Meira, "Kararı kendisi verecek ama giderse Galatasaray'da el üstünde tutulacağını çok iyi biliyorum. Onun için güzel bir deneyim olur" ifadelerini kullandı.

Chelsea 11 milyon Euro'ya kiraladı

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Premier Lig devi Chelsea'ye kiralanan Joao Felix için İngiliz kulüp 11 milyon Euro kiralama bedeli ödedi. Chelsea'de bekleneni veremeyen Felix, çıktığı 20 maçta 4 gol kaydetti. Felix, 2022/23 sezonunda toplam 40 mücadelede forma giydi. 9 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran 23 yaşındaki yıldız on numara, 3 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler