Fenerbahçe Beko - Olympiakos: 73-93 (Maç Sonucu - Yazılı Özet)

31.01.2023 - 22:24 | Son Güncellenme: 31.01.2023 - 23:40

THY EuroLeague'de Fenerbahçe Beko, Olympiakos karşısında 93-73 kaybetti. Olympiakos lider, Fenerbahçe 3. oldu. Maç sonucu, periyotlar ve maçın yazılı özeti...

Fenerbahçe Beko - Olympiakos: 73-93 (Maç Sonucu - Yazılı Özet)

AJANSSPOR HABER

Turkish Airlines EuroLeague'de Fenerbahçe Beko ile Olympiakos karşı karşıya geldi. Sarı-Lacivertliler, Yunan ekip Olympiakos karşısında mağlup oldu.

Maça kötü başladı

Fenerbahçe Beko, Olympiakos karşısında maça kötü başladı. İlk çeyrekte rakip potaya sadece 10 sayı gönderebilen Sarı-Lacivertliler, Yunanistan temsilcisinden 24 sayı yedi.

Hücumda toparladı, defansta takıldı

Fenerbahçe Beko, ilk periyoda göre hücum anlamında toparlanmayı başardı. 10 sayılık hücum performansını ikiye katlamayı başaran Sarı-Lacivertli takım, rakibini durduramadı. Temsilcimiz, potasında 27 sayı gördü. Olympiakos soyunma odasına 21 sayı önde girdi.

İlgini Çekebilir
Türk Telekom'un gözü zirvede!
Habere Git

İkinci yarı görüntü değişmedi

Fenerbahçe Beko, soyunma odasından ilk yarıdaki benzer görüntüyü vererek döndü. Temsilcimiz, üçüncü çeyrekte rakip potaya 21 sayı attı. Olympiakos ise 26 sayı kaydederek farkı açmaya devam etti.

Melih çabaladı, yetmedi...

Son periyoda 26 sayı geride giren Fenerbahçe Beko, final bölümünde Melih Mahmutoğlu ile reaksiyon gösterdi. Maça ortak olmayı başaran Sarı-Lacivertliler, Yunan ekibin aldığı doğru molalar ile yavaşladı. Maçın sonunda Fenerbahçe Beko 22, Olympiakos ise 16 sayı attı. Temsilcimiz, kritik virajda 93-73 mağlup oldu.

Bartzokas: "Bir ara 2 dakika kendimizi kaybettik"

Olympiakos Koçu Georgios Bartzokas, maç sonunda "Bu ortamda kazanmak çok zor. İlk çeyrekteki başlangıç bir şeyleri ortaya koydu. Güvenle şut attık, ribaundları aldık. İlk çeyrek çok kritikti. Maç boyu nasıl oynamak gerektiğini biliyorduk. Bir ara 2 dakika kendimizi kaybettik. Fenerbahçe 3 sayılıklarla oyuna dönüyorduk. Ama maçı kazandık" dedi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray yokuş aşağı gidiyor!
Habere Git

"Kendimizi kaybetmemeli ve soğukkanlı kalmalıyız"

Sözlerine devam eden koç, bir sonraki Anadolu Efes maçı için "Her maç birbirine benzeyebilir ama farklı yaklaşımlara karşı oynayacağız. Taraftarımız önünde olacağız. Maç maç bakmalıyız. Kendimizi kaybetmemeli ve soğukkanlı kalmalıyız" ifadelerini kullandı.

Itoudis: "Bizden daha iyi oynadılar"

Fenerbahçe Beko Başantrenörü Itoudis ise "Olympiakos'a tebrikler. Bizden daha iyi oynadılar. Bu kadar yüzde ile üçlük atmak müthiş. Savunmaya çalıştık ama onlar daha iyiydi. O seviyeye çıkmak için çok yolumuz var. Şimdi kendimizi toplamalıyız" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler