Fenerbahçe'den Altay Bayındır ve Enner Valencia Harekatı

22.02.2023 - 08:41 | Son Güncellenme: 22.02.2023 - 08:49

Transfer haberleri... Süper Lig ekibi Fenerbahçe'nin kaleci Altay Bayındır ve golcü oyuncu Enner Valencia ile bu hafta yeniden masaya oturması bekleniyor.

Fenerbahçe'den Altay Bayındır ve Enner Valencia Harekatı

Fenerbahçe, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan kaleci Altay Bayındır ve golcü oyuncu Enner Valencia'nın menajerleriyle bu hafta yeniden masaya oturması bekleniyor.

Valencia'ya Internacional talip oldu

Fanatik'te yer alan habere göre; Fenerbahçe’de sezon sonunda sözleşmesi bitecek isimler arasında iki oyuncu ön plana çıkıyor: Altay Bayındır ve Enner Valencia... Altay’a özellikle İtalya Ligi’nden yüksek ilgi var. Valencia ise Güney Amerika’dan birçok takımdan teklif aldı. Son olarak Brezilya ekibi Internacional, tecrübeli golcüye teklifte bulundu.

Yeniden masaya oturuyorlar

Sarı-Lacivertliler ile iki oyuncu arasındaki yeni sözleşme görüşmeleri, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından sekteye uğramıştı. Taraflar bu hafta yeniden masaya oturmaya hazırlanıyor.

İlgini Çekebilir
İtalyan devi Galatasaraylı yıldızı listesine aldı!
Habere Git

Altay Bayındır teklifleri rafa kaldırdı

Kaptan Altay ile daha önceden yapılan görüşmelerde maaş konusunda orta yol bulunamamıştı. 24 yaşındaki file bekçisi, her şeye rağmen yurt dışından gelen teklifleri rafa kaldırdı ve önceliği Fenerbahçe ile sözleşme uzatmaya verdi.

Yapılacak görüşmede iki tarafın da adım atarak anlaşmaya yaklaşması bekleniyor. Enner Valencia ile yapılan pazarlıklarda ise para konusunda bir sıkıntı yok. Ancak 33 yaşındaki oyuncunun 2+1 yıllık kontrat istemesi nedeniyle el sıkışılmadan masadan kalkılmıştı.

"İmzalamayı umuyoruz"

Valencia’nın önceliği de Fenerbahçe’de kalmak. Ekvadorlu oyuncunun menajeri Vargas da yaptığı son açıklamada, “Fenerbahçe ile yeni sözleşme imzalamayı umuyoruz. Enner, kulübünde çok mutlu. Ama henüz anlaşmaya varamadık. Görüşmelerimiz devam edecek” ifadelerini kullanmıştı. Yönetim, iki yıldızın da sözleşme sıkıntısını bir an önce hallederek tamamen sahaya odaklanmalarını sağlamak istiyor.

İlgini Çekebilir
Real, Liverpool'u yürüyerek 5'ledi
Habere Git

Öte yandan, 33 yaşındaki Ekvadorlu golcü oyuncu Valencia bu sezon forma giydiği 30 maçta 23 gol ve 4 asist kaydetti. 24 yaşındaki kaleci Altay Bayındır iseo ynadığı 32 maçta kalesinde 35 gol gördü.

Senin için hazırladığımız haberler