Fenerbahçe, Tete'yi Transfer Etmek İstiyor

19.07.2023 - 08:23 | Son Güncellenme: 19.07.2023 - 08:41

Transferin hızlı takımı Fenerbahçe, yıldız isimleri kadrosuna katmak için çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-Lacivertliler son olarak Tete'yi radarına aldı. Detaylar...

Fenerbahçe, Tete'yi Transfer Etmek İstiyor

AJANSSPOR HABER

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, gelecek sezon için transfer çalışmalarını hızlandırdı. Kanarya, bu sefer ise bonservisi elinde olan Brezilyalı oyuncu Tete'yi kadrosuna katmak istiyor. Detaylar...

Fenerbahçe ve Celtic rekabet içinde

Fanatik'te yer alan habere göre, Son olarak Lyon ve Leicester’da kiralık olarak forma giyen Tete için Fenerbahçe ve Celtic arasında kıyasıya bir rekabet yaşandığı iddia edildi.

Jota yerine Tete

İskoç ekibi, 29 milyon Euro’ya Al-Ittihad’a sattığı Jota’nın yerini Tete ile doldurmak istiyor. Celtic, Tete'ye imza parası olarak yüksek teklif sunduğu iddia edildi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'den "19.07" mesajı!
Habere Git

Bonservisi yok

Tete, Ukrayna’daki savaş nedeniyle FIFA’nın yabancı oyunculara tanıdığı hakkı kullandı ve 31 Aralık’ta bitecek sözleşmesini feshederek boşa çıktı.

Değeri yükseliyor

Shakhtar’ın 2019’da bonservisine 15 milyon Euro ödediği 23 yaşındaki yıldızın şu anki piyasa değeri tam 25 milyon Euro olarak gözüküyor. 23 yaşındaki oyuncuya Suudi Arabistan'da da teklif olduğu ifade edildi.

Lyon'a kiralık gitmişti

Savaş başlamasıyla birlikte önce Lyon'a kiralık olarak giden Tete daha sonra İngiliz ekibi Leicester City'e katılmıştı. 23 yaşındaki Brezilyalı oyuncu sözleşmesi sona erdikten sonra ise Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk’e geri döndü.

Senin için hazırladığımız haberler