Transfer haberleri | Semt77 Yalovaspor, Ergi Tırpancı'yı transfer etti

03.01.2022 - 13:57 | Son Güncellenme: 03.01.2022 - 14:03

Son dakika transfer haberleri... ING Basketbol Süper Lig ekiplerinden Semt77 Yalovaspor, Ergi Tırpancı’yı kadrosuna kattı. İşte detaylar...

Transfer haberleri | Semt77 Yalovaspor, Ergi Tırpancı'yı transfer etti

AJANSSPOR - HABER

ING Basketbol Süper Lig ekiplerinden Semt77 Yalovaspor, guard ve forvet pozisyonlarında görev yapan 22 yaşındaki Ergi Tırpancı’yı kadrosuna kattı.

Semt77 Yalovaspor’dan yapılan açıklamada, genç oyuncuyla 1,5 yıllık sözleşme imzaladığı bildirildi. 

Ergi Tırpancı'nın kariyeri

Bu sezona HDI Sigorta Afyon Belediye'de başlayan Ergi, Fenerbahçe altyapısında yetişti. 2.03 metre boyundaki Ergi, geçtiğimiz yıl ING Basketbol Süper Ligi'nde OGM Ormanspor formasıyla ter dökmüştü.

Öte yandan geçtiğimiz yıl OGM Ormanspor'a kiralanması ve Fenerbahçe Beko'ya geri dönmek istediğini dile getiren Ergi, şu ifadeleri kullanmıştı:

 

"Giden Ergi ile dönen Ergi arasındaki farkı olacak"

 

"Fenerbahçe Beko Genel Menajeri Maurizio Gherardini'nin odasında ilk sözleşmemi imzaladığımda bana, 'Üniversiteye hoş geldin.' dedi. O üniversiteden çıktığımı biliyorum artık. Döndüğümde Fenerbahçe'ye Türk oyuncu olarak büyük katkı vermek istiyorum. Fenerbahçe 6 yaşından beri formasını giydiğim ve tuttuğum takım. Giden Ergi ile dönen Ergi arasındaki farkı herkese göstermek istiyorum." diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler