Fenerbahçe - Antalyaspor maçında 11’ler belli oldu!

04.03.2021 - 17:01 | Son Güncellenme: 04.03.2021 - 18:51

Fenerbahçe Antalyaspor maçı ilk 11’ler belli oldu! Süper Lig’in 28. haftasında Fenerbahçe ve Antalyaspor karşı karşıya geliyor. Taraftarlar, maç öncesi Fenerbahçe ilk 11, FB ilk 11 şeklinde araştırmaları sıklaştırdı. Peki Fenerbahçe’de Antalyaspor karşısında Gustavo, Mesut Özil ve İrfan Can Kahveci oynayacak mı? İşte Fenerbahçe Antalyaspor maçı ilk 11’ler...

Fenerbahçe - Antalyaspor maçında 11’ler belli oldu!

Fenerbahçe - Antalyaspor maçında iki takımın ilk 11’leri belli oldu! Haftanın kritik maçlarından birinde Fenerbahçe, Kadıköy’de Antalyaspor’u konuk edecek. Karşılaşma öncesi Fenerbahçe ilk 11’i ve Antalyaspor ilk 11’i merak ediliyordu.

 

İşte Fenerbahçe - Antalyaspor maçı ilk 11’ler…

Fenerbahçe: Altay, Gökhan, Tisserand, Szalai, Novak, Ozan, Sosa, Osayi-Samuel, Mesut Özil, Pelkas, Samatta.

Antalyaspor: Boffin, Eren, Naldo, Kudryashov, Veysel Sarı, Bünyamin, Nuri Şahin, Hakan Özmert, Gökdeniz Bayrakdar, Fredy, Amilton.

Süper Lig’de Fenerbahçe kendi sahasında Antalyaspor ile karşılaşıyor. Sarı lacivertlilerin ilk 11’inde Mbwana Samatta sürprizi yaşandı.

Bu sezon 19 karşılaşmada 4 gol atan Samatta üç maç sonra teknik direktör Erol Bulut tarafından sahaya sürüldü. 6 golü bulunan Mame Thiam ise yedek kulübesinde yer aldı.

Fenerbahçe’nin yeni transferi İrfan Can Kahveci ise 21 kişilik maç kadrosuna alındı.

Tecrübeli orta saha oyuncusunun ikinci yarıda forma giymesi bekleniyor. Geçen hafta Trabzonspor deplasmanında yedekler arasında bulunan Ozan Tufan sarı kart cezalısı Mert Hakan’ın yokluğunda 11’de görev aldı.

Kadro dışı bırakılan Caner Erkin’in yerine Filip Novak sol bekte görevlendirildi. Tecrübeli oyuncu 7 maç sonra ilk 11’e döndü.Enner Valencia ve Nazım Sangare ise son iki maçtır ilk 11’e giremediler. İki oyuncu da yedek kulübesinde görev bekleyecekler.

Senin için hazırladığımız haberler