Pendikspor-Fenerbahçe maçı 2 binlik statta oynayacak!

24.10.2023 - 14:56 | Son Güncellenme: 24.10.2023 - 16:14

Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında oynanacak Pendikspor-Fenerbahçe maçının 2 bin 500 seyirci kapasiteli Pendik Stadyumu'nda oynanacağını duyuruldu. İşte detaylar

Pendikspor-Fenerbahçe maçı 2 binlik statta oynayacak!

AJANSSPOR - HABER

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Trendyol Süper Lig'de haftanın programını açıkladı. Siltaş Yapı Pendikspor-Fenerbahçe maçının hangi statta oynanacağının cevabı da belli oldu. Lider, sadece bir tribünü olan, apartmanlarla çevrili kapasitesi 2 bini anca bulan Pendik Stadı'nda oynayacak.

Fenerbahçe taraftarı tepkili

Fenerbahçeli taraftarlar sosyal medya üzerinden bu karara tepki gösterdi. Yönetmeliklere göre deplasman taraftarı ev sahibi takım aksi bir karar almadıkça ancak tam kapasitenin ancak yüzde 30'u oranında maça gidebiliyor.

600 taraftar maça girebilecek

Bu durumda Pendikspor maçına sadece 600 sarı lalcivertli taraftar gidebilecek. Beklenti maçın 75 bin kapasiteli Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanması yönündeydi. Maç eğer burada oynansaydı 22 bin 500 Sarı Lacivertli taraftar maça gidebilecekti.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de Szymanski için dev plan
Habere Git

Kapasiteyi 7 bine çıkartacaklar

Öte yandan planlanan çalışmalar sonrasında stadın kapasitesinin 7 bin kişiye çıkartılması planlanıyor. Kulüp, bu çalışmaları en yakın zamanda tamamlamak için çalışmarını sürdürüyor. 

Maç 29 Ekim'de oynanacak

Pendikspor-Fenerbahçe maçı, 29 Ekim'de yani Cumhuriyet'in 100. kuruluş yıldönümünde saat 19.00'da oynanacak. Karşılaşmayı beINSports canlı olarak yayınlayacak. Maçı yönetecek hakem yarın açıklanacak.

Senin için hazırladığımız haberler