Fenerbahçe'de Muhammed Gümüşkaya resmen Westerlo'ya transfer oldu

23.08.2022 - 17:14 | Son Güncellenme: 23.08.2022 - 17:24

Marcel Tisserand'ın Suudi Arabistan ekiplerinden Ettifaq transfer olmasının ardından Fenerbahçe, takımın genç oyuncularından birisi olan Muhammed Gümüşkaya ile de yollarını ayırdı.

Fenerbahçe'de Muhammed Gümüşkaya resmen Westerlo'ya transfer oldu

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe, genç futbolcusu Muhammed Gümüşkaya'nın takımdan ayrılarak Belçika Ligi ekiplerinden Westerlo'ya transfer olduğunu açıkladı. Westerlo da genç futbolcu ile 4 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu.

Sarı Lacivertli kulüpten yapılan açıklama şu şekilde:

Profesyonel Futbol Takımımızın genç oyuncusu Muhammed Gümüşkaya’nın, Belçika ekibi Westerlo'ya transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır.

Henüz 11 yaşında kalbindeki Sarı-Lacivert sevgiyle Kulübümüze ilk adımını atan; 10 yıl boyunca karakteri, çalışkanlığı ve başarısıyla Akademimizin gururu olan, kariyerinde yeni bir sayfa açmak için bugün itibarıyla yuvadan uçan Muhammed Gümüşkaya’ya sonsuz başarılar diliyoruz.

Fenerbahçemizin kıymetli ismi Muhammed; bu camia her daim seninle gururlanacak ve yolun bu renklerle yeniden kesişecek…

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe Avrupa'nın en iyisini aldı! Transfer resmen açıklandı
Habere Git

Vitor Pereira döneminde yıldızı parladı

Geçtiğimiz sezon Vitor Pereira döneminde yıldızı parlayan Muhammed Gümüşkaya, ligin 2. yarısını Giresunspor'da kiralık olarak geçirmişti.  Gümüşkaya, Karadeniz ekibinde 14 maça çıkmış ve 2 gol, 2 asist kaydetmişti.

Senin için hazırladığımız haberler