Fenerbahçe bir taşla iki kuş vuracak: Altay Bayındır...

13.10.2022 - 08:46 | Son Güncellenme: 13.10.2022 - 11:54

Fenerbahçe, kaptan Altay Bayındır'ın sezon sonu bitecek sözleşmesini uzatmak için harekete geçti. Böylece futbolcunun morali düzeltilecek ve Avrupa'ya bonservissiz gitmesi önlenecek.

Fenerbahçe bir taşla iki kuş vuracak: Altay Bayındır...

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe'de en düşük maaşı olan futbolculardan Altay Bayındır'ın sezon sonu bitecek sözleşmesi yenileniyor. Karagümrük maçında yediği 4 gol yüzünden tribündeki kişilerin bazılarından tepki gören ancak büyük çoğunluğun destek verdiği Fenerbahçe kaptanının yeni sözleşmesinde Avrupa'ya gidiş için opsiyon maddesi bulunacak.
 

İlgini Çekebilir
Acun Ilıcalı, Ali Koç'tan 4. Fenerbahçeli'yi istedi!
Habere Git

Altay Bayındır'ın kafası rahatlatılacak

Fenerbahçe yönetimi, Karagümrük maçında kalesine gelen 4 top da gol olan kaleci Altay Bayındır'ın sözleşmesini uzatmak istiyor. Böylece hem Altay'ın moralinin düzeltilmesi hem de sezon sonunda sözleşmesi bitecek oyuncunun Fenerbahçe'ye para kazandırmadan gitmesinin önlenmesi amaçlanıyor. Ayrıca Altay Bayındır'ın kafasının rahatlamasıyla performansının artacağı düşünülüyor.

Fenerbahçe'nin en az maaş alan futbolcularından

Fenerbahçe kaptanı Altay Bayındır, yıllık 6 milyon TL alıyor. Bu da onu Fenerbahçe'de en az kazanan futbolculardan biri yapıyor. Yeni yapılacak sözleşmede Altay Bayındır'a çok daha iyi bir maaş teklif edilecek. Teklifin yıllık 20 milyon TL'nin üstünde olması bekleniyor.

Çıkış opsiyonu bulunacak

Altay Bayındır'a yeni teklif edilecek sözleşmede çıkış opsiyonu bulunacak. Böylece Altay Bayındır'a Avrupa'dan gelecek bir teklifte önü kapatılmayacak.  Futbolunun hedeflerinden birinin Avrupa'da oynamak olduğu biliniyor.

İlgini Çekebilir
Futbolculara Altay Bayındır fırçası
Habere Git

Ali Koç, Altay Bayındır'ı örnek gösterdi

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, yaptığı konuşmalarda "görmek istediğimiz sporcu" diyerek birçok kez Altay Bayındır'ı örnek gösterdi. Başkan Koç, hem duruşu hem kendini geliştirmesiyle takdir ettiği futbolcuya Fenerbahçe kaptanlığı da verilmesine de destek oldu.

Altay Bayındır'ın Fenerbahçe karnesi

Fenerbahçe’ye 2019-2020 sezonunda 1.5 milyon Euro bonservis bedeliyle Ankaragücü’nden tarnsfer edilen Altay Bayındır, sarı lacivertli formayla her kulvarda toplam 117 karşılamaya çıktı. Bu maçlarda 132 gol yerken 35 kez kalesini gole kapatmayı başardı. Altay Bayındır bu sezon Avrupa Ligi elemesindeki bir Solvacko dışında tüm karşılaşmalarda yani 16 maçta kaleyi korudu.  Milli oyuncu, 17 gol yerken 7 karşılaşmada kalesini kapatmayı başardı.  Süper Lig’de 8 karşılaşmada görev yapan Altay Bayındır 10 gol yedi.  

Senin için hazırladığımız haberler