Fenerbahçe, Juventus forması giyen Moise Kean'i transfer etmek istiyor

22.06.2024 - 18:03 | Son Güncellenme: 22.06.2024 - 18:08

Transfer haberleri... Michy Batshuayi ile sözleşme uzatmayan Fenerbahçe'de Edin Dzeko’nun da durumu belirsizken gündeme Juventus forması giyen Moise Kean geldi.

Fenerbahçe, Juventus forması giyen Moise Kean'i transfer etmek istiyor

AJANSSPOR HABER

Takımı Jose Mourinho'ya emanet eden Fenerbahçe, yeni sezon için kadro çalışmalarını sürdürüyor. Hem iç hem dış transferde ince eleyip sık dokuyan Sarı-Lacivertliler’in Serie A devi Juventus’ta forma giyen bir forvet ile ilgilendiği iddia edildi.

Hedefte Kean var 

İtalyan basınından La Gazzetta dello Sport’un haberine göre Fenerbahçe, Juventus forması giyen Moise Kean ile ilgileniyor.

Mourinho’nun özel isteği

Haberde yer alan bir diğer detaya göre Sarı-Lacivertlilerin Jose Mourinho'nun özel isteği ile Juventus'un forvetini renklerine katmak istediği iddia edildi.

İlgilenen tek kulüp Fenerbahçe değil

24 yaşındaki oyuncu ile Fiorentina ve Bologna da ilgilenen kulüpler arasında. Fiorentina’nın teknik direktörü Raffaele Pallodino’nun yıldız oyuncuyu kadrosunda özellikle görmek istediği belirtildi.

Gol katkısı veremedi

Geride bıraktığımız sezon Siyah-Beyazlı forma ile 20 maça çıkan 1.83 boyundaki forvet oynadığı karşılaşmalarda gol katkısı veremedi.

Kean'in Kariyeri

Futbol hayatında Juventus, Hellas Verona, Everton ve Paris Saint-Germain formalarını giyen 24 yaşındaki golcü oyuncu İtalya Milli Takımı ile de 13 maça çıkıp 4 gol attı.

Senin için hazırladığımız haberler