Fenerbahçe, G.Saray Maçında 25 Milyon TL'yi Kasasına Koyacak

08.01.2023 - 10:54 | Son Güncellenme: 08.01.2023 - 11:07

Süper Lig'in 18. haftasında bu akşam sahasında lider Galatasaray'ı konuk edecek Fenerbahçe, yaklaşık olarak kasasına 25 milyon TL gelir koymayı hedefliyor.

Fenerbahçe, G.Saray Maçında 25 Milyon TL'yi Kasasına Koyacak

Süper Lig'in 18. hafta mücadelesinde bu akşam Ülker Stadı'nda lider Galatasaray'ı konuk edecek Fenerbahçe, kasasını dolduracak. 

Fenerbahçe 25 milyon TL'yi kasasına koyacak

Yeni Şafak'ta yer alan habere göre; kapalı gişe oynanacak derbide Fenerbahçe, bilet satış geliri ve lisanslı taraftar ürünü satışlarından yaklaşık 25 milyon TL'yi aşan geliri kasasına koyacak.

Kapalı gişe

47 bin 834 kapasiteli Ülker Stadı'nda sezon başında 35 bini aşkın kombine bilet satıldı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'nin listesindeydi! Hazard için flaş iddia...
Habere Git

Bilet satışından 20 milyon TL gelir elde edildi

Güvenlik gerekçesiyle deplasman tribününe seyirci alınmadığı için deplasman tribünüyle birlikte yaklaşık 12 bin bilet satışa sunuldu. Sarı-lacivertliler bilet satışlarından yaklaşık 20 milyon TL'yi kasasına koydu.

Derbi gününde ayrıca stadın altında yer alan iki Fenerium'da 5 milyon TL'yi aşan günlük ciro bekleniyor.

Galatasaray'dan 10 milyon TL'lik prim

Öte yandan Galatasaray yönetiminin, Fenerbahçe derbisini kazanmaları halinde futbolculara 10 milyon TL prim dağıtacağı öğrenildi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe’nin derbide en büyük kozu Kadıköy
Habere Git

6 milyar 260 milyon TL’lik derbi

Fenerbahçe-Galatasaray derbisi öncesinde takımların kadro değerlerine bakıldığı zaman sarı-lacivertlilerin önde olduğu görülüyor. Transfermarkt’ın verilerine göre Kanarya; kadrosunda yer alan futbolcuların 176 milyon 950 bin Euro’luk değeriyle ligdeki takımlar arasında bu alanda ilk sırada yer alıyor. 

Aslan’ın kadrosundaki futbolcuların değeri ise 141 milyon Euro ve üçüncü sırada bulunuyor. Merkez Bankası’nın günlük kuruna göre, iki takımın toplam değerinin Türk Lirası karşılığı da yaklaşık olarak 6 milyar 260 milyon TL.

Sahanın en değerlisi Mauro Icardi olacak

Galatasaray’ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi, derbide oynaması durumunda 17 milyon 500 bin Euro ile sahanın en değerli oyuncusu olacak. Sarı-kırmızılılarda Lucas Torreira’nın 15 milyon Euro ve Victor Nelsson’un da 14 milyon Euro değeri bulunuyor. 

İlgini Çekebilir
Cristiano Ronaldo Süper Lig'de dengeleri değiştirdi! Fenerbahçe, Beşiktaş...
Habere Git

Fenerbahçe’de ise 15 milyon Euro ile Macar futbolcu Attila Szalai takımın en değerlisi konumunda. Sarı-lacivertlilerde ayrıca Diego Rossi’nin 14 milyon Euro ve Altay Bayındır’ın da 13 milyon Euro piyasa değeri var.

Derbi heyecanı 5 kıtada yaşanacak

Tüm dünyanın merakla beklediği Fenerbahçe - Galatasaray derbisi, bu akşam saat 19.00’da beIN SPORTS’ta yayınlanacak. Fenerbahçe - Galatasaray derbisinde 24 stadyum kamerası ile sporseverler müsabakanın her anını doyasına izleyecek. 24 stadyum kamerası ve 1 drone kameranın yanı sıra, 2 motosiklet kamerası ile takımların tesislerden stada gelişine kadar her an canlı yayınlarla futbolseverlere aktarılacak.

Dev derbi 5 kıtada canlı yayınlanacak

Fenerbahçe - Galatasaray derbisi dünya çapında 5 kıtada 100’den fazla ülkede canlı olarak yayınlanacak. Derbi ayrıca Digiturk’ün her hafta 4 maç için sunduğu İngilizce yorum seçeneğiyle de seyirciyle buluşacak.

İlgini Çekebilir
Süper Lig'de haftanın maçı! Fenerbahçe-Galatasaray...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler