Fenerbahçe, Yıldız İsimleri Listesine Ekledi! Ali Koç ve Jorge Jesus

31.12.2022 - 11:28 | Son Güncellenme: 31.12.2022 - 11:55

Fenerbahçe, devre arası için transfer çalışmalarına devam ederken 3 bölgeye ismi yazılan isimler belli oldu. İşte Jorge Jesus'un listesi ve detaylar...

Fenerbahçe, Yıldız İsimleri Listesine Ekledi! Ali Koç ve Jorge Jesus

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe, devre arası için transfer çalışmalarına erken başladı. 3 bölgeye transfer yapacak olan Sarı-Lacivertliler, her bölgeye isimleri belirlerken alternatifleri de hazırladı. İşte Jorge Jesus'un istediği ve Ali Koç'un görüşme yaptığı isimler ve detaylar...

Savunmaya bir yerli bir yabancı

Fanatik'te yer alan habere göre, transfer çalışmalarında önceliği savunmaya veren Fenerbahçe'de gündeme iki isim geldi. Sarı-Lacivertliler, Adana Demirspor forması giyen Samet Akaydın'ı kadrosuna katmak isterken diğer isim ise Ajax forması giyen 32 yaşındaki Hollandalı oyuncu Daley Blind olduğu ortaya çıktı.

Sol bek için iki isim belli oldu

Fenerbahçe, transfer çalışmalarını sürdürürken sol bek için hamleler yapmaya çalışıyor. Sarı-Lacivertlilerde gündeme Felipe Jonatan ve Nicolas Cozza geldi. Kanarya, iki isimden birini kadrosuna katmak için 13 Ocak'ı beklemeye başladı.

İlgini Çekebilir
Samet Akaydın'da sona gelindi! İşte Fenerbahçe'nin ödeme planı
Habere Git

Felipe Jonatan kimdir?

Felipe Jonatan, Brezilya'nın Santos kulübünde forma giyiyor. 24 yaşındaki sol bek oyuncusunun güncel değeri 2.5 milyon Euro olarak gözükmekte. 24 yaşındaki sol bek oyunsunun sözleşmesi ise 2025 yılında sona erecek. 

Nicolas Cozza'nın performansı

Bir diğer isim ise Nicolas Cozza, 23 yaşında ve Franssız oyuncudur. Cozza, Fransa ekiplerinden Montpellier'in formasını giymekte. Bu sezon Fransa Ligi'nde 15 karşılaşmada görev alan genç oyuncu 2 gol attı ve 1 asist yapma başarısı gösterdi. Cozza'nın sözleşmesi ise sene sonunda sona erecek. Oyuncu ile kulüp arasında 1 yıl opsiyon bulunmakta.

Forvete 3 aday belirlendi! Vincent Aboubakar Luis Muriel Alfredo Morelos

Transferde diğer bölge olarak hücuma transfer yapmak isteyen Fenerbahçe, gol yolları için 3 isim belirledi. Sarı-Lacivertliler'de gündeme ilk olarak Al Nassr forması giyen eski Beşiktaşlı Vincent Aboubakar geldi. Kanarya, golcü oyuncuyu devre arasında kadrosuna katmak için görüşmeleri sürdürüyor. Diğer alternatifler ise  Luis Muriel ve Alfredo Morelos oldu.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de Jorge Jesus farkı! 59'dan beri ilk kez...
Habere Git

 Luis Muriel listede

Fenerbahçe'nin golcü transferinde alternatif olarak listesine aldığı bir diğer isim ise  Luis Muriel oldu. Atalanta forması giyen Kolombiyalı golcü oyuncu bu sezon 9 karşılaşmada forma giydi. Serie A'da 1 gol ve 2 asist yapma başarısı gösterdi. 32 yaşındaki oyuncunun sözleşmesi sene sonunda sona erecek. 1 yıl opsiyonu bulunmakta.

Alfredo Morelos, listede yer alıyor

Fenerbahçe'nin listesinde yer alan diğer Kolombiyalı oyuncu Alfredo Morelos'un sözleşmesi sene sonunda sona erecek. Golcü oyuncu Glasgow Rangers forması giyiyor. Bu sezon ligde 16 karşılaşmada 5 gol atarken 2 asist yapma başarısı elde etti.

Senin için hazırladığımız haberler