Fenerbahçe, Mert Müldür Transferinde Anlaşma Sağladı! İstanbul'a Geliyor...

31.07.2023 - 09:05 | Son Güncellenme: 31.07.2023 - 11:39

Süper Lig ekibi Fenerbahçe, Sassuolo forması giyen milli oyuncu Mert Müldür transferinde anlaşma sağladı. Genç oyuncu bugün İstanbul'a gelecek. Detaylar...

Fenerbahçe, Mert Müldür Transferinde Anlaşma Sağladı! İstanbul'a Geliyor...

AJANSSPOR HABER

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin 24 yaşındaki yerli sağ bek Mert Müldür ile anlaşma sağladığı iddia edildi. Genç oyuncunun İstanbul'a geliş tarihi de belli oldu. Detaylar...

Fenerbahçe resmen açıkladı

Fenerbahçe, Mert Müldür ile 3 yıllık anlaşma sağladığını duyurdu. Yapılan açıklamada, ''2023-2024 sezonu yapılandırmasını sürdüren Profesyonel Futbol Takımızda; 2018-2019 sezonundan bu yana formamızı giyen oyuncumuz Miha Zajc ile 3 yıllık yeni sözleşme imzalamak üzere anlaşmaya varılmıştır. '' ifadeleri yer aldı.

İstanbul'a davet edildi

Sarı-Lacivertliler tarafından yapılan açıklamada, ''Kulübümüz ayrıca Milli Futbolcu Mert Müldür’ün kalıcı transferi konusunda İtalya’nın Sassuolo kulübü ve futbolcu ile de prensip anlaşmasına varmıştır. İki futbolcu transferlerini tamamlamak üzere İstanbul’a davet edilmiştir.'' denildi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe isterken Galatasaray teklif sundu!
Habere Git

Geçen sene forma şansı yakalayamadı

Geçtiğimiz sezon Sassuolo'da çok fazla forma şansı bulamayan Mert Müldür, İtalyan ekibiyle toplamda 3 maça çıktı.

Çıktığı 3 maçta 2 kez ilk 11'de görev alan milli yıldız gol ya da asist katkısında bulunamadı.

Galatasaray'ın gündemine geldi

Fenerbahçe'nin anlaşma sağladığı Mert Müldür ile Galatasaray'ın da görüşme yaptığı iddia edildi. Cim Bom, genç oyuncu ile görüşmeler yaptıktan sonra maaş konusunda anlaşamadı ve transferden vazgeçti.

Senin için hazırladığımız haberler