Fenerbahçe, Emre Belözoğlu transferini resmen açıkladı!

02.07.2019 - 10:59 | Son Güncellenme: 02.07.2019 - 13:59

Fenerbahçe, Emre Belözoğlu transferini resmen açıkladı!

Spor Toto Süper Lig'de gelecek sezon iddialı bir görüntü ortaya koymak isteyen Fenerbahçe'de transfer çalışmaları sürüyor. Sarı-lacivertliler, son olarak Medipol Başakşehir forması giyen Emre Belözoğlu'nu kadrosuna kattı.

Emre Belözoğlu sağlık kontrolünde

Emre Belözoğlu, Fenerbahçe için sağlık kontrolünden geçti. Tecrübeli futbolcu kariyerine sarı-lacivertlilerde devam edecek.

Ülker Stadı'nda geldi ve daha sonra kontrolden geçti

Tanıtım videosunun kalan bölümleri için bu sabah saat 08.30'da Ülker Stadı'na gelen Emre Belözoğlu daha sonra sağlık kontrolüne gitti.

Emre Belözoğlu Başakşehir'de geçen sezon kaç maç oynadı?

Emre Belözoğlu, geçen sezon Başakşehir’de 24 maçta 1670 dakika süre aldı ve 1 gol kaydetti.

Futbolu Fenerbahçe'de bırakmak istiyor

Emre Belözoğlu, daha önce yaptığı açıklamada futbolu Fenerbahçe'de bırakmak istediğini ifade etmişti.

Ersun Yanal'ın kozlarından biri Emre Belözoğlu

Tecrübeli futbolcu Emre Belözoğlu, yeni sezonda teknik direktör Ersun Yanal'ın önemli kozlarından biri olacak. Belözoğlu, futbolu bıraktıktan sonra ise başka bir pozisyonda hizmet etmeye devam edecek.

Fenerbahçe transferi açıkladı

Öte yandan Fenerbahçe, Emre Belözoğlu transferini resmen açıkladı. Belözoğlu'nun imzasını atarken yanında ise Damien Comolli yer aldı. Belözoğlu, 5 numaralı formayı terletecek.

Yapılan açıklamada, “Kulübümüz, Emre Belözoğlu ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Milli futbolcumuz Emre Belözoğlu’nun Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’ndeki imzasında Sportif Direktörümüz Damien Comolli de hazır bulundu. Camiamızın önemli bir değeri olan Emre Belözoğlu’na yuvana ‘hoş geldin’ diyor, nice zaferler ve şampiyonluklar diliyoruz.” ifadelerine yer verildi. (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler