Fenerbahçe'de Mbwana Samatta Antrenmana Katılmadı

17.07.2022 - 13:10 | Son Güncellenme: 17.07.2022 - 14:06

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü. Sarı-lacivertliler'de Kim Min-Jae, Mbwana Samatta, Max meyer ve Steven Caulker antrenmana katılmadı.

Fenerbahçe'de Mbwana Samatta Antrenmana Katılmadı

Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Fenerbahçe, Teknik Direktör Jorge Jesus önderliğinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenman ile çalışmalarına devam etti.

Samatta, Meyer ve Caulker katılmadı

Sarı-Lacivertliler'in antrenmanına transfer görüşmeleri yapan Güney Koreli stoper Kim Min-Jae'nin yanı sıra takımda düşünülmeyen Mbwana Samatta, Max Meyer ve Steven Caulker katılmadı.

6 milyon Euro'ya transfer edildi

Temmuz 2021'de Aston Villa'dan 6 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Fenerbahçe'ye transfer olan Mbwana Samatta, Sarı-Lacivertli takımda beklenen performansı sergileyemedi. 29 yaşındaki santrfor, geçtiğimiz sezon Royal Antwerp'e kiralandı.

Fenerbahçe'ye gol attı

Belçika ekibi ile 38 karşılaşmada görev alan Samatta, 9 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, 4 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi. Tanzanyalı forvet, Avrupa Ligi mücadelesinde Antwep formasıyla Kadıköy'de çıktığı Fenerbahçe maçında da ağları havalandırmayı başardı.

Samatta'nın golü ile öne geçen Antwerp, skoru koruyamamış ve Fenerbahçe karşısında Valencia'nın golleri ile 2-1 geriye düşmüştü. 62. dakikada sahneye çıkan Gerkens, skoru eşitleyen golü bulmuştu.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de yıldız yağmuru! 4 bomba daha geliyor
Habere Git

Kızılyıldız istiyor

Sarı-Lacivertliler'de ayrılması beklenen Samatta'ya Kızılyıldız'ın talip olduğu ifade edildi. Futbolcuyu kiralama yoluna giden Kızılyıldız'ın, Samatta'nın maaşının büyük bölümünü karşılamaya hazır olduğu kaydedildi.

Senin için hazırladığımız haberler