Fenerbahçe için dünyada bir ilk yapıldı! Madrid-Denizli seferi...

08.03.2024 - 22:21 | Son Güncellenme: 08.03.2024 - 22:53

EuroLeague'de deplasmanda Real Madrid'i deviren temsilcimiz Fenerbahçe Beko için dünya tarihinde bir ilk gerçekleştirildi. İşte detaylar...

Fenerbahçe için dünyada bir ilk yapıldı! Madrid-Denizli seferi...

AJANSSPOR - HABER

Türk Hava Yolları EuroLeague'deki temsilcimiz Fenerbahçe Beko deplasmanda İspanyol ekibi Real Madrid'i 89-79 mağlup ederek sezonun en kritik galibiyetlerinden birini aldı. Sarı-Lacivertliler'in maçtan dönüşü ilginç bir olaya sahne oldu.

Fenerbahçe için dünyada bir ilk!

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde yarın akşam saat 18.00'de Denizli'de Yukatel Merkezefendi Belediyesi ile karşı karşıya gelecek Fenerbahçe için tarihte bir gerçekleştirildi.

Tarihin ilk Madrid-Denizli seferi

Fenerbahçe'nin Basketboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Sertaç Komşuoğlu sosyal medya platformu "X" üzerinden yaptığı paylaşımla "Iberia" isimli özel havayolu şirketi vasıtasıyla tarihin ilk Madrid-Denizli seferinin yarın oynanacak maç için yapıldığını duyurdu. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe ikna edememişti! Şimdi Rusya'yı kasıp kavuruyor
Habere Git

Fenerbahçe 6 yıl sonra bir ilki başardı

WiZink Center'da alınan önemli galibiyet ile beraber Sarı-Lacivertliler, Real Madrid deplasmanından 6 yıl sonra galibiyetle ayrılmış oldu.

Güvertede ilk deliği Ataman açtı ikinciyi Fenerbahçe

Geçen hafta Real Madrid'i evinde 97-86 mağlup eden Ergin Ataman'ın çalıştırdığı Yunan ekibi Panathinaikos BC, İspanyol devine bu sezon evinde 13 maç sonunda ilk mağlubiyetini aldırmıştı. Temsilcimiz böylelikle lider Madird'e evinde bu sezon ikinci yenilgisini tattırmış oldu.

İlgini Çekebilir
Anadolu Efes'te 3 isim yol ayrımında! Larkin, Clyburn, Pleiss...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler