Fenerbahçe için sürpriz golcü iddiası! Slimani gidecek, o gelecek...

28.01.2019 - 11:17 | Son Güncellenme: 28.01.2019 - 14:17

Fenerbahçe için sürpriz golcü iddiası! Slimani gidecek, o gelecek...

Ocak döneminde Sadık Çiftpınar ve Victor Moses'a imza attıran Fenerbahçe, merkez orta saha ve golcü transferleri için de çalışmalarını sürdürüyor. Slimani'nin sözleşmesini feshetmek için uğraşan sarı lacivertliler, Benfica'nın yıldız golcüsü Nicolas Castillo için girişimlere başladı. 

Slimani gidiyor, o geliyor!

Sezon başında Leicester City'den kiralanan İslam Slimani büyük hayal kırıklığı yarattı. Gol yollarında oldukça verimsiz olan Cezayirli oyuncuyla yollarını ayırmaya hazırlanan F.Bahçe, aradığı ismi Portekiz'de buldu. 

Fenerbahçe'nin yeni golcüsü Castillo mu olacak?

A Bola gazetesinin haberine göre Benfica'nın Şilili forveti Castillo, Fenerbahçe'ye önerildi. 

Fenerbahçe sıcak bakıyor!

Sarı lacivertli ekibin bu öneriye sıcak baktığı ve transfer için Portekiz ekibiyle pazarlıklara başladığı kaydedildi. Transferin kiralık olarak gerçekleştirilmesi bekleniyor.

Bu sezon başı transfer edilmişti!

Bu sezon başında yaklaşık 8 milyon euro bonservis bedeliyle Meksika'nın Pumas ekibinden transfer edilen 25 yaşındaki oyuncu forma giydiği 11 maçta (toplam 270 dakika) gol atma başarısı gösteremedi. 

Rotasyonda geriye düştü!

Geçici teknik direktör Bruno Lage de Castillo'yu as kadroda kullanmayı düşünmüyor. Seferovic, Joao Felix ve Jonas isimleri rotasyonda onun önünde.

Copa America'da boy göstermek için daha fazla oynamak istiyor!

Yazın düzenlenecek olan Copa America'da boy göstermek isteyen Şilili oyuncunun daha fazla süre alabileceği bir takıma gitmek istediği biliniyor. 

Yıldız oyuncu Benfica'nın bu sezon başı Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda Fenerbahçe ile karşı karşıya geldiği maçlarda forma giymişti. İki maçta da oyuna sonradan giren Castillo, 1-1 biten rövanş maçında asisti yapan isimdi.

Nicolas Castillo kimdir, kaç yaşında?

Kariyerine ülkesi Şili'nin Universidad Catolica takımında başlayan Castillo, 2014'te Club Brugge formasıyla Avrupa'ya adım attı.

Sonrasında sırasıyla Mainz 05, Frosinone, Universidad Catolica, Pumas ve Benfica formaları giydi.

1.79 cm boyundaki oyuncu sağ ayağını kullanıyor. Portekiz ekibiyle olan sözleşmesi 2023 yılında sona erecek.

İlk aday Adebayor'du!

Fenerbahçe'nin forvet hattındaki bir numaralı adayı Başakşehir'den Emmanuel Adebayor'du. Togolu golcü, Demba Ba transferiyle birlikte ikinci plana düşmüştü. 

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler