Beşiktaş, Fenerbahçe'nin İkna Edemediği Nuno Espirito Santo ile Görüştü

23.02.2022 - 00:27 | Son Güncellenme: 23.02.2022 - 01:06

Beşiktaş, Fenerbahçe'nin de gündeminde bulunan fakat ikna edemediği, Tottenham Hotspur'ün eski teknik direktörü Nuno Espirito Santo ile görüştü. İşte detaylar...

Beşiktaş, Fenerbahçe'nin İkna Edemediği Nuno Espirito Santo ile Görüştü

Beşiktaş’ın, ismi bir süredir Fenerbahçe ile anılan Portekizli teknik adam Nuno Espirito ile ilgilendiği hatta siyah-beyazlı yönetimin Portekizli teknik direktör ile ilk görüşmeyi gerçekleştirdiği iddia edildi.

İlk görüşme gerçekleşti

Akşam’ın haberine göre bu sezonu Önder Karaveli ile tamamlamaya karar veren Beşiktaş, Fenerbahçe’nin istediği teknik direktör için harekete geçti. Hatta siyah-beyazlı ekip ve Portekizli teknik adam arasında ilk görüşme de gerçekleşti.

Fenerbahçe ikna edememişti

Portekizli teknik adam Nuno Espirito Santo’nun adı bir süre Fenerbahçe ile anılmıştı. İddialara göre Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Espirito’yu takıma katmak için Portekizli teknik adam ile bir dizi görüştürme gerçekleştirmişti fakat teknik adamı ikna edememişti.

Görüşmeler devam ediyor

Aktarılan bilgilere göre siyah-beyazlı ekip Portekizli teknik adam ile anlaşmaya çalışıyor. Beşiktaş Nuno Espirito Santo’yu takımın başına getirebilmek için görüşmelere devam ediyor.

Premier Lig’de Nuno rüzgârı

Son olarak İngiliz ekiplerden Tottenham ile çalışan 48 yaşındaki Nuno Espirito Santo 1 Kasım 2021 itibariyle boşta. Şampiyonlukları ile tanınan takımları yenmesi ile bilinen Portekizli teknik adam sistem olarak 3’lü stoper hattının yer aldığı sistemleri tercih ediyor. Teknik direktör olarak 144 maçta yer alan ve 144 gol ile adından söz ettiren Portekiz teknik adamın istatistikleri ise şu şekilde: 48 galibiyet, 32 beraberlik ve 44 mağlubiyet.

Senin için hazırladığımız haberler