Fenerbahçe ile anılan Timo Werner için Real Madrid de devrede

20.11.2023 - 15:56 | Son Güncellenme: 20.11.2023 - 15:59

Süper Lig devi Fenerbahçe ile de anılan Timo Werner için İspanyol ekibi Real Madrid transfer etmek için devreye girdiği iddia edildi. Detaylar...

Fenerbahçe ile anılan Timo Werner için Real Madrid de devrede

AJANSSPOR HABER

Bu sezon sakatlıklardan bir türlü kurtulamayan Real Madrid, adı Fenerbahçe ile de anılan  Alman ekbi Leipzing'ten forvet oyuncusu Timo Werner'i kadrosuna katmak için harekete geçiyor. Detaylar haberde...

Real Madrid'den Werner takviyesi

Bu sezon yaşadığı sakatlıklardan dolayı canı yanan İspanyol ekibi Real Madrid'de devre arası transfer döneminde kadroya takviye yapılması bekleniyor. Son  olarak Vinicius'un sakatlanmasından dolayı İspanyol ekibi gündemine Alman ekibi Leipzing'in 27 yaşındaki oyuncusu Timo Werner'i aldı.  

Fenerbahçe'nin de gündeminde 

27 yaşındaki Alman oyuncunun Fenerbahçe'nin de gündeminde olduğu belirtildi. Michy Batshuayi'nin devre arasında takımdan ayrılması durumunda, Alman golcü için tüm şartlar zorlanacak.

Bu sezon 13 maçta kadroda yer aldı 

Leipzing'in 27 yaşındaki oyuncusu Timo Werner bu sezon 13 karşılaşmada kadroda yer aldı. Werner bu maçların 4'ünde ilk 11'de yer alırken 2 gol, 1'de asistlik katkı yaptı.

Schröder: Eğer kafasında başka bir şey yapma fikri varsa ona biz de destek oluruz

Alman ekibinin sportif direktörü Rouven Schröder, "Timo zor bir süreçten geçiyor ve biz yanındayız. Rekabetle yüzleşmek zorunda olan bir takımın parçası. Hayat her zaman güneşli değildir. Eğer kafasında başka bir şey yapma fikri varsa ona biz de destek oluruz." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler