Fenerbahçe ile transferde anıldı, imzayı attı!

28.09.2020 - 11:01 | Son Güncellenme: 28.09.2020 - 11:06

Fenerbahçe Transfer Haberleri: Braga'da forma giyen Fabio Martins'in adı transferde Fenerbahçe ile anıldı. Fabio Martins hangi takım ile anlaştı?

Fenerbahçe ile transferde anıldı, imzayı attı!

AJANSSPOR

Transferde adı Fenerbahçe ile anılan Portekiz ekibi Braga'nın sol açığı Fabio Martins'in yeni takımı netleşti. Martins, hangi takıma transfer oldu? İşte detaylar...

Fabio Martins, Fenerbahçe ile anılmıştı

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları devam ediyor. Süper Lig'de son 2 haftadır gol atamayan Fenerbahçe'nin kanat bölgesini güçlendirmek için Fabio Martins'i gündemine aldığı iddia edilmişti.

Fabio Martins, Suudi Arabistan ekibi Al-Shabab ile anlaştı

Sarı-lacivertli ekibin ilgilendiği Fabio Martins'ten bir transfer haber geldi. Portekiz'de Braga forması giyen 1993 doğumlu futbolcu, kiralık olarak Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Shabab Riyad'a transfer oldu.

Fabio Martins kimdir?

Fabio Martins, 24 Temmuz 1993 Portekiz doğumlu kanat oyuncusu. 27 yaşındaki futbolcu, 1.77 boyunda ve sağ ayağını kullanıyor. Martins, kariyerinde daha önce Porto'nun alt takımları, Desportivo Aves, Braga, Paços Ferreira, Chaves ve Famalicão takımlarında forma giydi.

Martin geçen sezon nasıl bir performans sergiledi

Geçen sezon Braga formasıyla Portekiz Ligi'nde 29 maçta forma giyen Portekizli futbolcu, 12 gol ve 6 asistlik bir performans sergilemişti.

Senin için hazırladığımız haberler