Fenerbahçe-Yeni Malatyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? (İlk 11'ler)

26.12.2021 - 11:15 | Son Güncellenme: 26.12.2021 - 21:33

Ligde bu akşam Yeni Malatyaspor'u konuk edecek olan Fenerbahçe ilk yarıyı galibiyetle kapatmak, konuk ekip ise 8 maçlık 3 puan hasretini sona erdirmek istiyor.

Fenerbahçe-Yeni Malatyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? (İlk 11'ler)

Fenerbahçe 3 maçtır kazanamıyor

Fenerbahçe, Süper Lig'de bugün Yeni Malatyaspor'u konuk edecek. Ligde istediği performansı sergileyemeyen Fenerbahçe, taraftarının önünde Yeni Malatyaspor'u mağlup ederek 3 maçlık galibiyet özlemine son vermek istiyor. Geride kalan 18 haftada 8 galibiyet, 5 beraberlik ve 5 mağlubiyet yaşayan sarı-lacivertli takım, haftaya 29 puanla 4. sırada girdi.

Yeni Malatyaspor 8 haftadır 3 puana hasret

Süper Lig'de çıktığı son 8 müsabakada galibiyet elde edemeyen Öznur Kablo Yeni Malatyaspor ise kötü gidişe son vermeyi hedefliyor. Yaptığı maçların 4'ünü kazanan, 3'ünde berabere kalan ve 11'inden mağlup ayrılan sarı-siyahlılar, 15 puanla 18. sırada yer alıyor.

Fenerbahçe Yeni Malatyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Ülker Stadyumu'nda saat 19.00 başlayacak maçı canlı izlemek isteyen futbolseverler mücadeleyi beIN Sports 1'den izleyebilecek.

Karşılaşmayı Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek

Kritik karşılaşmayı hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Uğurlu'nun yardımcılıklarını Serkan Çimen ve Ceyhun Sesigüzel yapacak. Mücadelenin 4. hakemi ise Burak Şeker.

Fenerbahçe Yeni Malatyaspor maçı VAR hakemi kim?

Fenerbahçe-Yeni Malatyaspor maçının VAR hakemi olarak Arda Kardeşler atandı. AVAR'da ise Aleks Taşçıoğlu ve Burak Pakkan görev yapacak.

Fenerbahçe Yeni Malatyaspor İlk 11'ler

Fenerbahçe: Berke, Osayi, Min Jae, Szalai, Novak, Sosa, Mert Hakan, Crespo, İrfan Can, Mesut Özil, Serdar

Yeni Malatyaspor: Ertaç Özbir, Semih Kaya, Sadık Çiftpınar, Wallace, Haddadi, Mustafa Eskihellaç, Ndong, Aabid, Mounir, Tetteh, Adem Büyük

Fenerbahçe Yeni Malatyaspor maçı sakat ve cezalılar

Fenerbahçe'de 3 futbolcu, Yeni Malatyaspor karşısında forma giyemeyecek. Bireysel çalışmalarını sürdüren Altay Bayındır ile tedavileri devam eden Ferdi Kadıoğlu ve Mergim Berisha, müsabakada görev yapamayacak.

Beş futbolcu ceza sınırında

Fenerbahçe'de 5 oyuncu, Öznur Kablo Yeni Malatyaspor maçı öncesi sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Sarı-lacivertli ekipte Luiz Gustavo, Filip Novak, Serdar Aziz, Attila Szalai ve İrfan Can Kahveci, yarın 4. sarı kartlarını görmeleri halinde cezalı duruma düşecek ve 20. haftadaki Adana Demirspor müsabakasında görev yapamayacak.

Fenerbahçe Yeni Malatyaspor maçı iddaa oranları

Süper Lig'in 19. hafta maçı olan Fenerbahçe-Yeni Malatyaspor maçının iddaa oranları da belli oldu. Karşılaşmada Fenerbahçe'nin galibiyetine 1.32 oran, beraberliğe 4.10, Yeni Malatyaspor'un galibiyetine ise 6.75 oran veriliyor.

Mücadelede 1,5 Alt gol oranı 3.20, 2,5 Alt oranı 1.95, 3,5 Alt oranı 1.34, 4,5 Alt oranı 1.12 olarak belirlenirken, 1,5 Üst ol oranı 1.18, 2,5 Üst oranı, 1.66, 3,5 üst oranı 2.42, 4,5 üst oranı 3.80 oldu.

Murat Göle 2. maçına çıkıyor

Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira ile yolların ayrılmasının ardından Fatih Karagümrük maçına takımın başında çıkan Zeki Murat Göle, Yeni Malatyaspor maçında da kulübede yer alacak.

Süper Lig'de 9. randevu

Fenerbahçe ile Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, Spor Toto Süper Lig'de yarın 9. kez karşı karşıya gelecek.

İki takım arasında 2017-2018 sezonundan bu yana oynanan 8 karşılaşmanın 4'ünü Fenerbahçe, 2'sini ise Yeni Malatyaspor kazandı, 2 müsabaka ise beraberlikle sonuçlandı.

Bu maçlarda sarı-lacivertli takım 12 kez fileleri havalandırırken, sarı-siyahlı ekip ise 10 gol kaydetti.

Geride kalan sezonun ilk yarısında Ülker Stadı'nda oynanan karşılaşmadan Yeni Malatyaspor 3-0 galip ayrılmıştı. İkinci devrede Malatya'da oynanan mücadele ise 1-1 beraberlikle tamamlanmıştı.

Fenerbahçe İstanbul'da üstün

Fenerbahçe, Süper Lig'de Yeni Malatyaspor'u 4 kez konuk etti. Sarı-lacivertli takım, bu müsabakalarda 3 galibiyet ve 1 yenilgi yaşadı.

Söz konusu maçlarda 9 gol kaydeden Fenerbahçe, kalesinde ise 8 gole engel olamadı.

Senin için hazırladığımız haberler