Fenerbahçe'den Sonra Galatasaray'da Mert Müldür'ü Transfer Etmek İstiyor

23.07.2023 - 08:58 | Son Güncellenme: 23.07.2023 - 09:08

Fenerbahçe'nin Serie A ekibi Sassuolo'dan transfer etmek istediği Mert Müldür için Galatasaray devreye girerek bonservis pazarlığına başladığı iddia edildi. Detaylar...

Fenerbahçe'den Sonra Galatasaray'da Mert Müldür'ü Transfer Etmek İstiyor

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe ile Galatasaray milli oyuncu transferinde karşı karşıya geliyor. Fenerbahçe'nin talip olduğu milli oyuncu Mert Müldür'e Galatasaray'da talip oldu. Cim Bom'un İtalyan ekibi Sassuolo ile pazarlık yapmaya başladığı iddia edildi. Detaylar...

Fenerbahçe'den sonra Galatasaray devrede

Fanatik'te yer alan habere göre; Cim Bom, İtalya Serie A ekiplerinden Sassuolo’nun formasını giyen Mert Müldür ile temaslarını sürdürüyor. Milli futbolcu için diğer yandan da Fenerbahçe talip olurken, Galatasaray'ın pazarlıkları devam ediyor.

Galatasaray, bonservis indirimi istedi

Haberin detaylarında yer alan bilgiye göre; İtalyan ekibi 24 yaşındaki oyuncu milli oyuncu için 5 milyon Euro talep etti. Ancak Mert’in kontratının bir sene sonra bitecek olması nedeniyle Galatasaray Yönetimi, bunu çok daha ucuz bir maliyet ile bitirmenin hesaplarını yapıyor.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'ın yeni golcüsü İstanbul'da!
Habere Git

Galatasaray'ın bonservis önerisi belli oldu

Cim Bom, son olarak Çizme ekibine 3.5 milyon Euro önerdi. Sarı-Kırmızılılar İtalyan ekibinin yüksek bonserviste indirim yapmasını beklerken genç oyuncu ile anlaşma sağladığı iddia edildi.

Okan Buruk çok yönlü istedi

Mert’in, sadece sağ bekte değil savunmanın tüm bölgelerinde forma giyebilmesi nedeniyle teknik direktör Okan Buruk, bu transferin bitmesini çok istiyor. Şimdi ise gözler Sassuolo’nun yapılan teklife vereceği cevaba çevrildi.

Fenerbahçe Mert Müldür için devrede

Türkiye'de forma giymek isteyen Mert Müldür için Fenerbahçe'nin de devrede olduğu iddia edildi. Sarı-Lacivertliler, İtalyan ekibinin yüksek bonservisinde biraz indirim yapmasını bekliyor. Galatasaray gibi bonservisin aşağıya çekilmesi durumunda transferi tamamlamak için kolları sıvadığı iddia edildi.

Senin için hazırladığımız haberler