"Fenerbahçe istemedi, Galatasaray transfer için gecikti"

23.10.2020 - 10:33 | Son Güncellenme: 23.10.2020 - 10:42

Son dakika transfer haberi: Fenerbahçe'den ayrılan Garry Rodrigues'in transferde adı Galatasaray ile de anıldı. Rodrigues, Fenerbahçe'den neden ayrıldığını açıkladı. Yeşil Burun Adaları pasaportuna sahip futbolcu, Galatasaray'dan son gün transfer teklifi aldığını ama transfer için sarı-kırmızılıların geç kaldığını ifade etti.

"Fenerbahçe istemedi, Galatasaray transfer için gecikti"

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe ile yolları ayrılan Garry Rodrigues geleceği hakkında açıklamalar yaptı. Fenerbahçe'den neden ayrıldığını anlatan Rodrigues, Galatasaray'ın kendisine son gün teklif yaptığını ancak; transfer için sarı-kırmızılıların geç kaldığını dile getirdi. İşte o açıklamalar...

Galatasaray, Rodrigues'ten ne kadar kâr elde etti?

Galatasaray, 2017 yılı ara transfer döneminde 3.5 milyon Euro ödeyerek Garry Rodrigues'i Yunan ekibi PAOK'tan kadrosuna katmış ve 2019 yılında 10 milyon 250 bin dolar karşılığında Al Ittihad ekibine satmıştı.

Fenerbahçe'ye veda etti

Yeşil Burun Adaları pasaportlu futbolcu, geçen sezon başında Fenerbahçe'ye kiralık olarak transfer edildi. Teknik direktör Erol Bulut'un planları arasında yer almayan futbolcu, geride bıraktığımız günlerde Fenerbahçe'ye veda etti. 

Rodrigues, Fenerbahçe'den neden ayrıldığını anlattı: "Kal ya da git demediler"

Suudi Arabistan takımına geri dönen ve Sözcü'ye konuşan Garry Rodrigues, Fenerbahçe'den ayrılış sürecini anlattı. Futbolcu, Fenerbahçe'nin kendisine kal ya da git demediğini şu sözlerle ifade etti:

“Ben bir şey yapmadım, Fenerbahçe kontratımı sonlandırdı. Al İttihad'ın bana ihtiyacı vardı, Suudi Arabistan'a geldim. Fenerbahçe’de çok yüksek ücret aldığımı söylediler. Onlara pahalı gelmişim. Devam etmek istiyordum ama böyle bir yöntemi tercih ettiler. Açıkçası umurumda değil. Kontratım vardı ve işime bakıyordum. Emre Belözoğlu ve Erol Hoca ile bir problemim yok. Olmadı. Bana ‘Seni istemiyoruz' demediler ama kalmamı da istemediler!”

"Galatasaray son gün teklif yaptı, geç kaldı"

Adı transferde eski takımı Galatasaray ile anılan Rodrigues sarı-kırmızılıların kendisine teklif yaptığını ancak; geç kalındığını ifade etti. Rodrigues, "Galatasaray beni transferin son günü istedi. Kulübüm Al İttihad reddedince Galatasaray'a gidemedim. Orada oynamak isterdim. Galatasaray yönetimi neden son gün teklif yaptı, anlayamadım. İkinci devrede Galatasaray'da oynar mıyım şu an bilemem. Suudi Arabistan'da güzel bir kontratım var işime bakmalıyım" ifadelerini kulllandı.

Garry Rodrigues'in Galatasaray performansı 

►2016-17 Sezonu
18 maç - 2 gol - 1 asist

►2017-18 Sezonu
40 maç - 10 gol - 10 asist

►2018-19 Sezonu
20 maç - 4 gol - 1 asist

Garry Rodrigues'in Fenerbahçe performansı

►2019-20 Sezonu
29 maç - 4 gol - 4 asist

►2020-21 Sezonu
3 maç - 134 dakika - Skor üretemedi

Senin için hazırladığımız haberler