Douglas Costa Fenerbahçe - Samsunspor maçını izledi, transfer olmaktan vazgeçti!

02.02.2024 - 19:26 | Son Güncellenme: 02.02.2024 - 19:34

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, transfer görüşmelerinde bulundukları Douglas Costa'nın Fenerbahçe maçını izledikten sonra transfer olmaktan vazgeçtiğini söyledi.

Douglas Costa Fenerbahçe - Samsunspor maçını izledi, transfer olmaktan vazgeçti!

Trendyol Süper Lig'de ateş hattından uzaklaşmak için mücadele eden Samsunspor, ara transfer döneminde çalışmalarını sürdürüyor. Kırmızı-Beyazlı takım dünya yıldızı Douglas Costa ile görüşmelerde bulunmuş fakat anlaşma sağlayamamıştı. Brezilyalı futbolcu ülkesine giderek, Fluminense'ye imza attı.

Başkandan Costa açıklaması

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, A Spor'a açıklamalarda bulundu. Yıldırım, Douglas Costa transferinin neden sonuçlandırılamadığını duyurdu.

"Fenerbahçe maçını izle nasıl bir takıma geliyorsun dedim"

Yüksel Yıldırım, "Douglas Costa'ya Fenerbahçe maçını izle nasıl bir takıma geliyorsun dedim. Maçı izledikten sonra bizimle dürüst bir şekilde iletişime geçti ve 'Biz gelmekten vazgeçtik çünkü Samsunspor 90 dakika koştu ve mücadele etti. Ben hazır değilim. Benim en az 4 hafta süreye ihtiyacım ve eşim doğum yapacak oraya gitmem lazım. Samsunspor'a desteğim az olur' dedi. Biz de böyle davranmasından dolayı teşekkür ettik" dedi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray yeni transferleri TFF'ye bildirdi! Golcü ve bek...
Habere Git

Douglas Costa kimdir?

14 Eylül 1990 doğumlu Douglas Costa, ülkesi Brezilya'nın Gremio takımında futbola başladı. Shakhtar Donetsk, Bayern Münih, Juventus gibi kulüplerde forma giyen yıldız oyuncu, son olarak MLS ekiplerinden Los Angeles'ta oynadı. 

ABD kulübünden ayrılan 33 yaşındaki sağ kanat, Samsunspor'un kapısından dönerek Fluminense ile anlaştı.

Senin için hazırladığımız haberler