Fenerbahçe, Maribor maçı hazırlıklarını tamamladı

15.08.2023 - 22:18 | Son Güncellenme: 15.08.2023 - 22:29

Son dakika | UEFA Konferans Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda NK Maribor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, rövanş hazırlıklarını tamamladı. İşte tüm detaylar.

Fenerbahçe, Maribor maçı hazırlıklarını tamamladı

UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda mücadele eden Fenerbahçe, rövanş maçında NK Maribor ile karşı karşıya gelecek. Sarı-Lacivertliler, maçın hazırlıklarını tamamladı.

Fenerbahçe'de Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde Can Bartu Tesisleri'ndeki antrenman, salonda core çalışmalarıyla başladı. Ardından sahada koşu, ısınma ve pas çalışmaları yapan oyuncular, antrenmanı taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamladı.

Yarın Maribor'a gidilecek

Sarı-Lacivertliler, yarın Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkacak özel uçakla maçın oynanacağı kente gidecek ve son antrenmanını mücadelenin oynanacağı stadyumda yapacak.

İlgini Çekebilir
Jesus, Fenerbahçe dönemini 6'ya katladı!
Habere Git

NK Maribor - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta?

NK Maribor ile Fenerbahçe arasında oynanacak UEFA Konferans Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanş maçı 17 Ağustos Perşembe günü, saat 21.15'te başlayacak.

NK Maribor - Fenerbahçe maçı hangi kanalda?

NK Maribor - Fenerbahçe maçı S Sport Plus platformundan canlı olarak yayınlanacak.

Kadıköy'de Fener kazandı

Turun ilk ayağında NK Maribor'u Kadıköy'de ağırlayan Fenerbahçe, mücadeleyi 3-1 kazanmayı başarmıştı. Sarı-Lacivertliler'in gollerini Becao, İrfan Can Kahveci ve Dusan Tadic attı.

Senin için hazırladığımız haberler