Fenerbahçe mi Galatasaray mı? Mert Müldür için transfer açıklaması

21.11.2022 - 13:09 | Son Güncellenme: 21.11.2022 - 13:19

Serie A takımlarından Sassuolo'da forma giyen Mert Müldür'ün menajeri Max Hagmayr, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın gündemindeki futbolcu için açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe mi Galatasaray mı? Mert Müldür için transfer açıklaması

AJANSSPOR HABER

Mert Müldür, sezona Sassuolo başlamış ve Serie A'nın ilk naftasındaki Juventus maçında geçirdiği sakatlıktan sonra sahalardan ayrı kalmıştı. Aralık ayında çalışmalara başlayacak futbolcuya türkiye'den Fenerebahçe ve Galatasaray'ın talip olduğu belirtilmişti. Mert Müldür'ün menajeri Max Hagmayr, transferle ilgili açıklamarda bulundu.

Mert Müldür Sassuolo'da kalacak

Fanatik'in haberine göre Hagmayr, transfer iddiaları için "Mert, Sassuolo'da kalacak. Kış transfer döneminde ayrılmayacak" diye konuştu.

Aralık ayında çalışmalara başlıyor

Mert Müldür Serie A'nin ilk maçı olan Juventus karşılaşmasında sakatlandığını hatırlatan Hagmayr şunları söyledi: "Aralık ayında antrenmanlara başlayacak. Mert'i Avrupa'dan bazı kulüpler takip ediyor. Ancak öncelikle Sassuolo'da sahalara dönmesi ve form tutması gerekiyor."

İlgini Çekebilir
Mert Müldür, ameliyat oldu
Habere Git

Juventus maçında ayak bileği çatladı

15 Ağustos'ta yapılan Serie A'nın ilk hafta maçında Juventus'a konuk olan Sassuolo'da Mert Müldür sahaya ilk 11'de çıkmıştı. 7. dakikada sakatlanan Mert Müldür'ün bileğinin çatladığı açıklanmıştı.

Bek ve stoper oynuyor

23 yaşındaki futbolcu, savunmanın her pozisyonunda oynayabiliyor. Orijinal mevkisi sağ bek olan futbolcu stoper ve sol bek olarak da forma giydi. Mert Müldür, 18 kez şans bulduğu Türkiye A Milli Takımı'nda 1 gol atmayı başardı.

Senin için hazırladığımız haberler