Fenerbahçe morali kupada arayacak! 11 belli oldu

16.12.2020 - 08:56 | Son Güncellenme: 16.12.2020 - 19:52

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, Yeni Malatyaspor yenilgisinin ardından gözünü kupaya dikti. Dün oynanan maçta Galatasaray kupada tur atlamıştı. Fenerbahçe de Karacabey maçında hata yapmak istemiyor. Fenerbahçee-Karacabey maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar...

Fenerbahçe morali kupada arayacak! 11 belli oldu

Barış ŞEHİRLİOĞLU-AJANSSPOR

Süper Lig’de Yeni Malatyaspor’a kendi sahasında 3-0 yenilerek moralleri bozulan Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası 5. Turunda sahne alıyor. Sarı-lacivertliler 2. Lig kırmızı grup ekibi Karacabey Belediyespor karşısında galibiyet hesaplıyor.

Fenerbahçe-Karacabey maçı saat kaçta, hangi kanalda?

İki takım arasında Ülker Stadı’nda oynanacak mücadele saat 21.00’de başlayacak ve maçı Emre Kargın yönetecek. Karşılaşma A Spor'dan yayınlanacak. Maç öncesi, maç esnası ve sonrasındaki tüm gelişmeler Ajansspor'da olacak. 

Erol Bulut'tan farklı bir kadro

Fenerbahçe’de teknik direktör Erol Bulut kupadaki Karacabey Belediyespor karşısında Süper Lig'in aksine farklı bir kadro ile sahaya çıkmayı planlıyor. 45 yaşındaki çalıştırıcı, sakatlıktan çıkan oyuncuları sahaya sürerek son durumlarını görmeyi düşünüyor. Kadroda yer alan genç oyuncuların da ikinci yarıda görev alması bekleniyor.

Fenerbahçe'deki eksikler

Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları bulunan Maurcio Lemos, Mbwana Samatta ve Tolga Ciğerci forma giyemeyecek. Tedavileri devam eden Diego Perotti ve Enner Valencia da takımdaki yerini alamayacak. Sakatlık dönemini atlatan Kemal Ademi ise görev alabilecek. Karacabey Belediyespor ise mücadele ettiği 2. Lig Kırmızı Grup'ta 6. sırada bulunuyor. 6 galibiyet 4 beraberlik 5 mağlubiyet alan Karacabey Belediyespor, 22 puana sahip. Bursa temsilcisi kupada sürpriz peşinde olacak.

11'LER BELLİ OLDU

Fenerbahçe: Altay, Nazım, Serdar, Sadık, Novak, Gustavo, Sosa, Ömer Faruk, Pelkas, Mert Hakan, Thiam

Karacabey 11: Hasan, İlyas, Onur, Rasimcan, Sergen, Yusuf, Taşkın, Gökhan Cingirt, Berk Ali, Arda, Gökhan Erdöl.

Senin için hazırladığımız haberler