Fenerbahçe Opet'te başantrenör Marco Fenoglio imzayı attı!

13.05.2024 - 21:34 | Son Güncellenme: 13.05.2024 - 21:59

Vodafone Sultanlar Ligi ekiplerinden Fenerbahçe Opet, İtalyan başantrenör Marco Fenoglio ile yeni sezon için sözleşme imzaladı. İşte detaylar...

Fenerbahçe Opet'te başantrenör Marco Fenoglio imzayı attı!

Fenerbahçe Opet'te yeni sezon çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Sarı-Lacivertli ekibin son olarak İtalyan başantrenör Marco Fenoglio ile 2 hafta önce resmi sözleşme imzaladığı öne sürüldü. 

Fenerbahçe Opet transferde imzayı attı

Przeglad Sportowy'den Edyta Kowalczyk'nin aktardığı bilgilere göre Fenerbahçe Opet başantrenörlük pozisyonu için resmen kararını verdi. Haberin detaylarına göre Sarı-Lacivertliler İtalyan çalıştırıcı Marco Fenoglio ile 2 hafta önce resmi sözleşme imzaladı. Fenoglio yeni sezonda Sarı Melekler ile çalışacak. 

İlgini Çekebilir
Polonyalı yıldız F.Bahçe'den ayrılıyor mu? Menajeri açıkladı
Habere Git

Lavarini ile yollar ayrılmıştı

2023-24 sezonunu şampiyonlukla noktalayan Fenerbahçe Opet geçtiğimiz Haziran ayında göreve gelen Stefano Lavarini'ye teşekkür etmişti. 

Marco Fenoglio kimdir?

İtalyan çalıştırıcı Marco Fenoglio geçtiğimiz sezonu Polonya'da Grupa Azoty Chemik Police ile tamamladı. 54 yaşındaki Fenoglio daha öncesinde Yunanistan'da PAOK, İtalya'da Unet E-Work Busto Arsizio, Zanetti Bergamo, Mondovi, Novara, Liu Jo Nordmeccanica Modena gibi ekiplerle çalıştı.

Fenoglio, 2009-11 ve 2018-21 dönemlerinde ise Slovakya A Milli Kadın Voleybol Takımı'nı çalıştırdı. 

Senin için hazırladığımız haberler